Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στον Εύοσμο: Εκτός κινδύνου η ζωή του 17χρονου επιζώντα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στον Εύοσμο: Εκτός κινδύνου η ζωή του 17χρονου επιζώντα

Εκτός κινδύνου είναι πλέον η ζωή του 17χρονου μαθητή, που επέζησε του σοκαριστικού τροχαίου στον Εύοσμο, όπου τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο 17χρονος βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας . «Βρισκόμαστε σε θάλαμο νοσηλείας από την εντατική βγήκαμε και μπήκαμε στο θάλαμο νοσηλείας. Στο ΑΧΕΠΑ. Έχουμε βγει εδώ και καιρό, τα πράγματα […]

ευ

Εκτός κινδύνου είναι πλέον η ζωή του 17χρονου μαθητή, που επέζησε του σοκαριστικού τροχαίου στον Εύοσμο, όπου τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο 17χρονος βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας . «Βρισκόμαστε σε θάλαμο νοσηλείας από την εντατική βγήκαμε και μπήκαμε στο θάλαμο νοσηλείας. Στο ΑΧΕΠΑ. Έχουμε βγει εδώ και καιρό, τα πράγματα πάνε καλά αλλά θέλει βήμα-βήμα η προσπάθεια. Είναι νωρίς ακόμα έχουμε χρόνο μπροστά μας.

Δυστυχώς δεν έχουμε επικοινωνία ακόμα, δεν υπάρχει θέλει ακόμα χρόνο» είπε ο κ. Ιωάννης Ελεκίδης μιλώντας στο prothema.gr.

Πήγες του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αναφέρουν πως αν και δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του οι ενδοεγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί ο 17χρονος είναι πολλές και σοβαρές  και χρειάζεται επειγόντως να μπει σε μονάδα αποκατάστασης.

Ο νεαρός, βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις