Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πατούλης για Φωτίου: “Κλείνει το σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατούλης για Φωτίου: “Κλείνει το σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες”

Την οργή και τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, καλώντας την κ. Φωτίου «να αναλάβει τις ευθύνες της και να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της λειτουργίας του Σικιαρίδειου Ιδρύματος». Ο κ. Πατούλης καταγγέλλει πως με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσωπικά της […]

ImageHandler

Την οργή και τη δυσαρέσκεια του εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, καλώντας την κ. Φωτίου «να αναλάβει τις ευθύνες της και να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της λειτουργίας του Σικιαρίδειου Ιδρύματος».

Ο κ. Πατούλης καταγγέλλει πως με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσωπικά της κ. Φωτίου το Ίδρυμα που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν λειτουργεί πλέον.

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ Ó×ÅÔÉÊÁ ÌÅ ÔÇÍ ÅÍÁÑÎÇ ÔÏÕ ÐÑÏÃÑÁÌÌÁÔÏÓ "ÄÅÊÁÔÉÁÍÏ  ÓÔÏ Ó×ÏËÅÉÏ" ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÐÏÕÑÃÏ ÐÁÉÄÅÉÁÓ ÍÉÊÏ ÖÉËÇ ÊÁÉ ÔÇÍ ÁÍ. ÕÐÏÕÑÃÏ ÅÑÃÁÓÉÁÓ ÈÅÁÍÙ ÖÙÔÉÏÕ

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στον χώρο του οποίου λειτουργούν το 1ο Ειδικό Δημοτικό και 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου κινδυνεύει με οριστικό λουκέτο, ύστερα από την απαράδεκτη απόφαση της κ. Φωτίου να μην χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου της.

Τα παιδιά, που τη Δευτέρα μετά το Πάσχα έπρεπε να είναι κανονικά στο μάθημα τους, το στερούνται λόγω της αναστολής λειτουργίας του Σικιαριδείου ιδρύματος.

Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα από 80 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο θα αντιμετωπίσουν σοβαρά ψυχολογικά τραύματα και απομόνωση, αφού η επιλογή της κ. Φωτίου στερεί το δικαίωμα τους στην εκπαίδευση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις