Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φωτο- video ντοκουμέντο από την επιχείρηση απόδρασης του Μαζιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτο- video ντοκουμέντο από την επιχείρηση απόδρασης του Μαζιώτη

Ντοκουμέντα από την αποτυχημένη απόδραση του Νίκου Μαζιώτη, οργανωμένη με τη βοήθεια της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, ανήρτησε σήμερα ο ιστότοπος bloko.gr. Στην ανάρτηση σημειώνεται: «Γράφει στο διαβιβαστικό της η αντιτρομοκρατική για την απόπειρα της Πόλα Ρούπα να βγάλει από τον Κορυδαλλό τον Νίκο Μαζιώτη και 4 της Συνωμοσίας: “Σημειώνεται πως ο …. είχε προβεί […]

ImageHandlerOZXBT56X

Ντοκουμέντα από την αποτυχημένη απόδραση του Νίκου Μαζιώτη, οργανωμένη με τη βοήθεια της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, ανήρτησε σήμερα ο ιστότοπος bloko.gr.

Στην ανάρτηση σημειώνεται:

«Γράφει στο διαβιβαστικό της η αντιτρομοκρατική για την απόπειρα της Πόλα Ρούπα να βγάλει από τον Κορυδαλλό τον Νίκο Μαζιώτη και 4 της Συνωμοσίας: “Σημειώνεται πως ο …. είχε
προβεί σε κατά περίπτωση φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των δύο απογειώσεων για διαφημιστικούς λόγους, στιγμιότυπα των οποίων ανάρτησε στους λογαριασμούς που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…”

ff_1 ff_2 ff_3 ff_4

Το video και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook στις 21 Φεβρουαρίου 2016.

«Την ημέρα που απέτυχε η αρπαγή του Νίκου από την Πόλα, η οποία πήγε με μια μαύρη πόρσε καγιέν στο σημείο της επιβίβασης. Η επίμαχη πτήση κόστισε στο επαναστατικό ταμείο το ποσό των 7.250 ευρώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις