Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / LIVE η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: “Aνυπόστατα τα σενάρια για μέτρα το 2018”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIVE η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: “Aνυπόστατα τα σενάρια για μέτρα το 2018”

Ανυπόστατα χαρακτήρισε τα σενάρια για λήψη μέτρων το 2018, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά την βόμβα για τα πρωτογενή πλεονάσματα του ιδίου έτους. Ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για μια «παραθρησκευτική σέχτα που προβλέπει την καταστροφή του κόσμου». Όσο για την στάση […]

ImageHandler

Ανυπόστατα χαρακτήρισε τα σενάρια για λήψη μέτρων το 2018, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά την βόμβα για τα πρωτογενή πλεονάσματα του ιδίου έτους.

Ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για μια «παραθρησκευτική σέχτα που προβλέπει την καταστροφή του κόσμου».

Όσο για την στάση που σκοπεύει να κρατήσει η κυβέρνηση στην εαρινή σύνοδο του Ταμείου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως πηγαίνει «με επιχείρημα την υπεραπόδοση στους στόχους του προγράμματος προσθέτοντας ότι σταθερή θέση είναι η μείωση του ύψους των πλεονασμάτων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις