Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αυτόν τον παίκτη θα «σουτάρει» ο κόσμος από το Survivor!
LIFESTYLE

Αυτόν τον παίκτη θα «σουτάρει» ο κόσμος από το Survivor!

Λοιπόν ξεκινάμε αντίστροφα… Με τίποτα δεν φεύγει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων τηλεθεατών και είναι κάτι σαν τον ρομπέν των δασών του survivor. Ο Κοκκινάκης είναι ο περισσότερο συμπαθητικός από τους «Διάσημους» που ο κόσμος λατρεύει να μισεί! Η Λάουρα συγκεντρώνει πιθανότητες να πάει στο σπίτι της αλλά για […]

XOUTOS

Λοιπόν ξεκινάμε αντίστροφα… Με τίποτα δεν φεύγει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων τηλεθεατών και είναι κάτι σαν τον ρομπέν των δασών του survivor.

Ο Κοκκινάκης είναι ο περισσότερο συμπαθητικός από τους «Διάσημους» που ο κόσμος λατρεύει να μισεί! Η Λάουρα συγκεντρώνει πιθανότητες να πάει στο σπίτι της αλλά για έναν περίεργο λόγο ο κόσμος την θέλει μέσα ως καρικατούρα για χαβαλέ και σχολιασμό.

Άρα ποιος μένει; Ο Χούτος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος που θα φύγει και μάλιστα κονταροχτυπιέται με τη Λάουρα Νάργες!

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι πάρα πολύ κοντά και η διαφορά τους στην ψηφοφορία είναι ελάχιστη! Μεταξύ των δύο λοιπόν θα παιχτεί το παιχνίδι για το ποιος θα πάει σπίτι του.

Βλέπετε ο κόσμος έχει ταυτίσει τον Χούτο με τον Χανταμπάκη ως υπαρχηγό της κλίκας!

Έχει ήδη ξεκινήσει μια άτυπη ψηφοφορία στο διαδίκτυο, με τα μεγαλύτερα ποσοστά για αποχώρηση να συγκεντρώνει ο Λάμπρος Χούτος.

Στη δεύτερη θέση έρχεται η Λάουρα Νάργες, ενώ απέχουν αρκετά ο Αγγελόπουλος με τον Κοκκινάκη.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν η συγκεκριμένη προτίμηση του κοινού διατηρηθεί ίδια μέχρι την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις