Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Demolition man εναντίον Warner Bros
LIFESTYLE

Demolition man εναντίον Warner Bros

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας παραγωγής «Warner Bros» για την ταινία του 1993 «Demolition Man», ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία παραγωγής σκόπιμα απέκρυψε κέρδη της ταινίας. Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας του Rogue Marble κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, απαιτώντας χρήματα και κατηγορώντας την εταιρεία παραγωγής για απάτη. Οι εισπράξεις της […]

2003979885

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρείας παραγωγής «Warner Bros» για την ταινία του 1993 «Demolition Man», ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία παραγωγής σκόπιμα απέκρυψε κέρδη της ταινίας. Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας του Rogue Marble κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, απαιτώντας χρήματα και κατηγορώντας την εταιρεία παραγωγής για απάτη. Οι εισπράξεις της ταινίας κατά την κυκλοφορία της στις αίθουσες ανήλθαν σε 58 εκατ. δολάρια, ενώ οι πωλήσεις της στα βίντεο κλαμπ ξεπέρασαν κατά πολύ το ποσό αυτό.

Ωστόσο, μήνυση όμως κατά του Σταλόνε κατέθεσε και η εταιρεία παραγωγής, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός είχε υπογράψει συμβόλαιο με βάση το οποίο θα έπαιρνε 15% από τα ακαθάριστα κέρδη της ταινίας όταν η ταινία έφτανε τα 125 εκατ. δολάρια, στη συνέχεια αυτό θα διαμορφώνονταν σε 17,5% όταν θα ξεπερνούσε τα 200 εκατ. δολάρια και όταν ξεπερνούσε τα 250 εκατ. δολάρια η συμμέτοχή του στα κέρδη θα έφτανε στο 20%. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία πάντα, η ταινία δεν ξεπέρασε σε κέρδη τα 125 εκατ. δολάρια, οπότε ο Σταλόνε δικαιούται το 15% αυτών. Ο δημοφιλής ηθοποιός πάντως υποστηρίζει ότι από το 1997 και μετά δεν πήρε τίποτα από τα κέρδη της ταινίας μέχρι το 2014 που ζήτησε να του δοθεί λογαριασμός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις