Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεσσηνία: Φρικτό τροχαίο για τον Κυριόπουλο- Όσα έδειξαν οι κάμερες
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Φρικτό τροχαίο για τον Κυριόπουλο- Όσα έδειξαν οι κάμερες

Δύο αστυνομικοί και ένας συνταξιούχος εμπλέκονται στο τροχαίο της 4ης Απρίλη στο 2ο χιλιόμετρο Ασπροχώματος, που κόστισε τη ζωή στον Κωνσταντίνο Κυριόπουλο από την Κορώνη. Οι κάμερες αποκάλυψαν την εμπλοκή των τριών, ενώ βρέθηκε γενετικό υλικό του θύματος και κάτω από τα αυτοκίνητα τους. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ένας 75χρονος συνταξιούχος από τη Μεσσήνη, […]

3980115_533_355

Δύο αστυνομικοί και ένας συνταξιούχος εμπλέκονται στο τροχαίο της 4ης Απρίλη στο 2ο χιλιόμετρο Ασπροχώματος, που κόστισε τη ζωή στον Κωνσταντίνο Κυριόπουλο από την Κορώνη. Οι κάμερες αποκάλυψαν την εμπλοκή των τριών, ενώ βρέθηκε γενετικό υλικό του θύματος και κάτω από τα αυτοκίνητα τους.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ένας 75χρονος συνταξιούχος από τη Μεσσήνη, μια 45χρονη αστυνομικίνα και ένας 54χρονος αστυνομικός, εγκατέλειψαν το θύμα μετά το τροχαίο.

Προς το παρόν όμως δεν έχει εξακριβωθεί ποιο αυτοκίνητο προκάλεσε το τροχαίο και τον θάνατο του 80χρονου, έχουν όμως γίνει κάποιες εκτιμήσεις που ρίχνουν φως στην υπόθεση.

Εκτιμάται ότι πρώτος χτύπησε το θύμα ο 75χρονος συνταξιούχος που εκινείτο προς Μεσσήνη καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ίχνη μπροστά αριστερά και ψηλά στη μάσκα, ενώ στα οχήματα των άλλων δύο εμπλεκομένων βρέθηκαν ίχνη μόνο από κάτω. Το αυτοκίνητο της 45χρονης αστυνομικίνας εκινείτο επίσης προς Μεσσήνη. Στη συνέχεια με κατεύθυνση προς Καλαμάτα από τον τόπο του τροχαίου πέρασαν τρία αυτοκίνητα, από τα οποία οι διωκτικές αρχές έχουν εντοπίσει μόνο το ένα αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν παρέσυραν τον 80χρονο. Τελευταίος πέρασε ο 54χρονος αστυνομικός από το σημείο.

Και οι τρεις πάντως ισχυρίστηκαν πως δεν αντιλήφθηκαν ότι παρασύρθηκε ένας άνθρωπος ενώ δεν συνελήφθησαν επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη, ενώ οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσσηνίας θα έχουν κι άλλες συνέπειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις