Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φονικό Ανώγεια: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μανόλη (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Ανώγεια: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μανόλη (video)

Σπαράζει η κραυγή απόγνωσης της μητέρας του αδικοχαμένου Μανόλη Στρατάκη που δολοφονήθηκε από τον θείο του στα Ανώγεια, πάνω σε άγριο καβγά τους για κτηματικές διαφορές. Χθες το πρωί ο 54χρονος δράστης και ο γιος του παραδόθηκαν στις Αρχές και εις βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εντός της ημέρας θα απολογηθούν στον […]

ds

Σπαράζει η κραυγή απόγνωσης της μητέρας του αδικοχαμένου Μανόλη Στρατάκη που δολοφονήθηκε από τον θείο του στα Ανώγεια, πάνω σε άγριο καβγά τους για κτηματικές διαφορές.

Χθες το πρωί ο 54χρονος δράστης και ο γιος του παραδόθηκαν στις Αρχές και εις βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εντός της ημέρας θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Η μητέρα του θύματος συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Ο γιος του το έκανε και είναι ντροπή του. Καταλαβαίνετε πρώτα ξαδέρφια! Μαζί πυροβολήσανε και τώρα τον καλύπτει. Αλλά από τέτοια κτήνη τι περιμένεις;»

«Ναι και οι δύο πυροβολούσαν. Μας απειλούσαν και δεν μας ήθελαν. Τα τελευταία δύο χρόνια πήγανε προς τα παιδιά μου, κάνανε τη δουλειά τους και ζηλεύανε, για αυτό μου το πήρανε. Παναγία μου κοντά. Η ζήλεια σκοτώνει, η ζήλια σκοτώνει. Δεν πειράζει, να το πληρώσει στη φυλακή. Ναι. Αλλά μαζί με το γιο του. Γιατί πυροβόλησε ο γιός του μαζί με τον γιό του πυροβολούσαν. Με το τουφέκι, το καλάσνικοφ. Η αντρεία τους φάνηκε. Και η ανθρωπιά τους».

«Ότι θέλω στα βάθη που βάλανε το γιο μου να πάνε και οι δύο και πιο βαθιά ακόμα. Και να ακουστεί στην τηλεόραση. Και μακάρι να είμαι η τελευταία μάνα. Γιατί το παιδί μου έφυγε άδικα», λέει η μητέρα του αδικοχαμένου Μανόλη.

Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στα Ανώγεια, ενώ οι δικηγόροι των οικογενειών κάνουν έκκληση για ηρεμία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις