Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα Δημοκρατία για ομιλία Τσίπρα: “Αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία για ομιλία Τσίπρα: “Αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του”

  Υπενθυμίζοντας το «ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» που είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την εισήγηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Με ανακοίνωση της, η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Τσίπρα μια «αποτυχημένη απολογία της κυβέρνησης». «Ούτε μια λέξη για τη μείωση του αφορολόγητου, ούτε […]

 MhZ11yDEXXrBPd8jvbn5

Υπενθυμίζοντας το «ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» που είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την εισήγηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Με ανακοίνωση της, η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει τις δηλώσεις Τσίπρα μια «αποτυχημένη απολογία της κυβέρνησης».

«Ούτε μια λέξη για τη μείωση του αφορολόγητου, ούτε μια λέξη για την περικοπή των συντάξεων και του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ούτε μια λέξη για τα σκληρά μέτρα που έχουν την υπογραφή του».

«Με την ανικανότητα, τις ιδεοληψίες και τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, οδήγησε τη χώρα στην ύφεση. Οι πάντες γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές, δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις