Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γι’ αυτό τον «σούταραν»! Τι είπε ο Χανταμπάκης για τον Ντάνο
LIFESTYLE

Γι’ αυτό τον «σούταραν»! Τι είπε ο Χανταμπάκης για τον Ντάνο

Παρελθόν αποτελεί για το Survivor o Στέλιος Χανταμπάκης που με τη συμπεριφορά του στο reality επιβίωσης απέκτησε αρκετούς εχθρούς στο τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Για παράδειγμα, πρόβλημα με τα δάχτυλα του ποδιού του αντιμετώπιζε χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor. Ο Σκιαθίτης πονούσε πάρα πολύ, ειδικά μετά το αγώνισμα και […]

xantampa

Παρελθόν αποτελεί για το Survivor o Στέλιος Χανταμπάκης που με τη συμπεριφορά του στο reality επιβίωσης απέκτησε αρκετούς εχθρούς στο τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Για παράδειγμα, πρόβλημα με τα δάχτυλα του ποδιού του αντιμετώπιζε χθες ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor. Ο Σκιαθίτης πονούσε πάρα πολύ, ειδικά μετά το αγώνισμα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε να ενημερώσουν τον γιατρό.

Η όλη κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν… άρεσε στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έριξε μπηχτή ότι ίσως και να το κάνει επίτηδες. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από τα λεγόμενά του: «Ε, τώρα θυμήθηκε ότι έχει σπασμένα δάχτυλα, αφού το έχει τόσο καιρό».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τον κοιτούσε σαστισμένη, προφανώς, μην μπορώντας να πιστέψει ότι άκουσε αυτό από τον συμπαίκτη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις