Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Ντιγιάρμπακιρ με 3 νεκρούς
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Ντιγιάρμπακιρ με 3 νεκρούς

  Με ανακοίνωση του σε ιστότοπο του, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη που σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα της αστυνομίας στη νοτιοανατολική τουρκική πόλη Ντιγιάρμπακιρ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων κι ένας αστυνομικός. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα, η νομαρχία του […]

 untitled8

Με ανακοίνωση του σε ιστότοπο του, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη που σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα της αστυνομίας στη νοτιοανατολική τουρκική πόλη Ντιγιάρμπακιρ.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων κι ένας αστυνομικός. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα, η νομαρχία του Ντιγιάρμπακιρ ανέφερε ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, δύο πολίτες και ένας αστυνομικός, και τέσσερις τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, είχε κάνει λόγο για δύο νεκρούς και 12 ελαφρά τραυματίες.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση της οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική, οι αντάρτες τοποθέτησαν περισσότερους από 2,5 τόνους εκρηκτικών κάτω από το κτιριακό συγκρότημα.

Η επίθεση συνδέεται από τις Αρχές με το δημοψήφισμα της 16ης Απρίλη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις