Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: ‘Αγριο θάψιμο στην Παπαδοπούλου μέσα στη νύχτα- “Μας πούλησε”! (vid)
LIFESTYLE

Survivor: ‘Αγριο θάψιμο στην Παπαδοπούλου μέσα στη νύχτα- “Μας πούλησε”! (vid)

Μπορεί οι τηλεθεατές να υποκλίνονται στην τόλμη της Ειρήνης Παπαδοπούλου που εκφράζεται με απόλυτη ειλικρίνεια και τα «χώνει» σε όσους πιστεύει πως δεν συμπεριφέρονται ομαδικά, όμως στον Άγιο Δομίνικο την πολεμούν κάθε μέρα και πιο σκληρά. Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη και «έκραξε» τους περισσότερους για τον τρόπο […]

diasimpo-682x384

Μπορεί οι τηλεθεατές να υποκλίνονται στην τόλμη της Ειρήνης Παπαδοπούλου που εκφράζεται με απόλυτη ειλικρίνεια και τα «χώνει» σε όσους πιστεύει πως δεν συμπεριφέρονται ομαδικά, όμως στον Άγιο Δομίνικο την πολεμούν κάθε μέρα και πιο σκληρά.

Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη και «έκραξε» τους περισσότερους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους συμπαίκτες τους.

Μετά το συμβούλιο, οι παίκτες που αισθάνονται πίεση με όσα συμβαίνουν, πήγαν στην παραλία και συζήτησαν. Το θέμα που πρωταγωνίστησε ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και το «θάψιμο» πήγε… «σύννεφο»!

«Εγώ πρόβλημα με τη συγκεκριμένη απέκτησα από τη στιγμή που πούλησε την ομάδα για ψυχολογικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο ας πούμε, για όταν έκανε μαγκιά στην ομάδα και όταν ξαναπούλησε την ομάδα και για όταν δημιούργησε μόνο εντάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Μπο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις