Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μεγάλα καρφιά Καλλέργη για Survivor: “Ρόδα είναι και γυρίζει” (photo)
LIFESTYLE

Μεγάλα καρφιά Καλλέργη για Survivor: “Ρόδα είναι και γυρίζει” (photo)

Tι κι αν αποχώρησε πρώτη και καλύτερη από το Survivor, η Μαριάννα Καλλέργη είναι μία από όλους που παρακολουθούν φανατικά το σκληρό ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε, ξέρει τα πράγματα πολύ καλύτερα από όλους τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις με την Ειρήνη που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των «Διάσημων», έχουν κάνει την Ελλάδα να υποστηρίζει Παπαδοπούλου μέχρι […]

kal10

Tι κι αν αποχώρησε πρώτη και καλύτερη από το Survivor, η Μαριάννα Καλλέργη είναι μία από όλους που παρακολουθούν φανατικά το σκληρό ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε, ξέρει τα πράγματα πολύ καλύτερα από όλους τους τηλεθεατές.

Οι εξελίξεις με την Ειρήνη που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των «Διάσημων», έχουν κάνει την Ελλάδα να υποστηρίζει Παπαδοπούλου μέχρι τέλους!

Η Μαριάννα, πετά τα καρφιά της με ανάρτηση της στο Facebook και ευχαριστεί την Ειρήνη που ξεμπροστιάζει τους… «κακούς»!

«Επιτέλους πέσανε οι μάσκες για τα καλά!!!!! Σ’ ευχαριστώ Ειρηνάρα που με τη σειρά σου τώρα με δικαιώνεις… Τελικά χαίρομαι που έλαμψε η αλήθεια όπως πάντα άλλωστε… Τώρα ας δούμε τι θα ψηφίσει το κοινό… Μια συμβουλή παιδιά μακάρι να βλέπατε και όταν δεν γράφανε οι κάμερες…….!!!!! “Ρόδα είναι και γυρίζει…”».

17837413_10208945545532648_858196568_o

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις