Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στοκχόλμη: Κοριτσάκι 11 χρονών που αγνοείτο, το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του μακελάρη (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοκχόλμη: Κοριτσάκι 11 χρονών που αγνοείτο, το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του μακελάρη (pics)

  Ένα 11χρονο κοριτσάκι είναι το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του μακελειού στη Στοκχόλμη, οι φωτογραφίες του οποίου είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς η τύχη του αγνοείτο από εκείνη την στιγμή της τραγωδίας. Η άτυχη μικρούλα που σε λίγο είχε τα γενέθλια της, σκοτώθηκε όταν επέστρεφε μετά το σχολείο στον σταθμό του μετρό, όπου κάθε φορά […]

ebba 

Ένα 11χρονο κοριτσάκι είναι το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του μακελειού στη Στοκχόλμη, οι φωτογραφίες του οποίου είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς η τύχη του αγνοείτο από εκείνη την στιγμή της τραγωδίας.

Η άτυχη μικρούλα που σε λίγο είχε τα γενέθλια της, σκοτώθηκε όταν επέστρεφε μετά το σχολείο στον σταθμό του μετρό, όπου κάθε φορά την περίμενε η μητέρα της για να γυρίσουν σπίτι.

Πριν προλάβει αν φτάσει στη μητέρα της κι ενώ είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο, ο 39χρονος Ουζμπέκος πάτησε το γκάζι στο φορτηγό και θέλοντας να σκορπίσει τον θάνατο έπεσε πάνω σε όποιον έβρισκε.

Η οικογένεια της μικρούλας είχε απευθύνει έκκληση για πληροφορίες προκειμένου να το εντοπίσει, ενώ αμέτρητες ήταν οι κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο για το αγνοούμενο κοριτσάκι.

Οι Αρχές πήραν DNA από την μητέρα της και το συνέκριναν με την μικρούλα που είχε πεθάνει και η σορός της βρισκόταν στο νοσοκομείο.

drasths1

Η 11χρονη είναι το πρώτο θύμα που αναγνωρίζεται, ενώ ακόμη τρεις άνθρωποι είναι νεκροί αλλά δεν έχουν αναγνωριστεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Αρχές ανακοίνωσαν στους γονείς το χειρότερο νέο που μπορούν να ακούσουν οι άνθρωποι.

Το παιδί τους ήταν νεκρό.

sweden Several dead bodies are seen after a truck crashed into a department store Ahlens, in central Stockholm, Sweden, April 7, 2017. Fredrik Sandberg/TT News Agency via REUTERS      ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. SWEDEN OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SWEDEN
sweden3

Δέκα άνθρωποι νοσηλεύονται, μεταξύ αυτών ένα παιδί, ενώ δύο είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

stock1

Η Σουηδία θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στις 10.00 το πρωί τοπική ώρα- 13.00 ώρα Ελλάδας- τη Δευτέρα στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις