Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη: Έχασε 50.000 ευρώ, όμως κάποιος τα βρήκε και του τα επέστρεψε…!
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έχασε 50.000 ευρώ, όμως κάποιος τα βρήκε και του τα επέστρεψε…!

Είναι από τις ειδήσεις που μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα, ενώ την ίδια στιγμή μας δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς, κάτι που στις μέρες μας κοντεύει να εκλείψει. Ο 47χρονος διασώστης του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, στην Κρήτη, έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε πως έχασε 50.000 ευρώ στον δρόμο. Για την ακρίβεια, τα χρήματα ήταν σε ένα φάκελο και ο […]

50

Είναι από τις ειδήσεις που μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα, ενώ την ίδια στιγμή μας δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς, κάτι που στις μέρες μας κοντεύει να εκλείψει.

Ο 47χρονος διασώστης του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, στην Κρήτη, έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε πως έχασε 50.000 ευρώ στον δρόμο.

Για την ακρίβεια, τα χρήματα ήταν σε ένα φάκελο και ο άντρας είχε σκοπό να τα καταθέσει στην τράπεζα για να αγοράσει ένα αγροτικό μηχάνημα.

Ο διασώστης έβαλε τον φάκελο που ήταν τυλιγμένος σε σακούλες μέσα στην τσάντα του, την οποία κρέμασε στο τιμόνι της μηχανής.

Το φορτωμένο του πρόγραμμα είχε ως αποτέλεσμα  να μην προλάβει ανοιχτό το κατάστημα της τράπεζας  κι έτσι γύρισε προς την Ψαρή Φοράδα.

Όταν έφτασε στο χωριό, συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει την τσάντα και πανικοβλημένος επέστρεψε στον δρόμο και ρωτούσε όποιον έβρισκε μπροστά του. Λίγο πιο μετά, θυμήθηκε πως στο σακίδιο είχε δύο κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων ήταν ενεργοποιημένο.

Μετά από πολλές κλήσεις, το σήκωσε ένας συγχωριανός του ο οποίος είχε μαζέψει σπίτι του το σακίδιο.

“Ημουν σίγουρος ότι θα έβρισκα τα λεφτά. Μία φωνή μέσα μου, μου έλεγε ότι θα μου επιστραφούν”, είπε συγκινημένος ο διασώστης, ενώ από την πλευρά του ο 43χρονος αγρότης που βρήκε τον φάκελο με τα χρήματα είπε ότι απλά… έκανε το καθήκον του.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις