Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο- ντοκουμέντο από την επίθεση στη Στοκχόλμη: Βλέπουν το φορτηγό και τρέχουν να σωθούν!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο- ντοκουμέντο από την επίθεση στη Στοκχόλμη: Βλέπουν το φορτηγό και τρέχουν να σωθούν!

Το τρομακτικό video που δείχνει τον μακελάρη να πέφτει πάνω σε αθώους ανθρώπους που έκαναν τη βόλτα τους στην Στοκχόλμη, κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Η απειλή των τζιχαντιστών, είναι πλέον τεράστια και πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά από όλη την Ευρώπη. Όπως δείχνουν τα σοκαριστικά πλάνα, δεκάδες άνθρωποι τρέχουν πανικοβλημένοι από δω κι από […]

gortigo

Το τρομακτικό video που δείχνει τον μακελάρη να πέφτει πάνω σε αθώους ανθρώπους που έκαναν τη βόλτα τους στην Στοκχόλμη, κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η απειλή των τζιχαντιστών, είναι πλέον τεράστια και πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά από όλη την Ευρώπη.

Όπως δείχνουν τα σοκαριστικά πλάνα, δεκάδες άνθρωποι τρέχουν πανικοβλημένοι από δω κι από κει να σώσουν τη ζωή τους. Σαν χαμένοι, κάνουν στην άκρη, μπαίνουν στα καταστήματα και ουρλιάζουν.

Αμέσως, ένα φορτηγό με τρελή ταχύτητα, πέφτει πάνω τους έτοιμο να αποτελειώσει τους πάντες.

Σε άλλο video που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο, φαίνεται το φορτηγό την ώρα που πέφτει πάνω στο πολυκατάστημα, ενώ κόσμος φωνάζει σοκαρισμένος.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 15 τραυματίστηκαν, με τους 9 να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

swedenattack-suspect-syo

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες.

“Οι τρομοκράτες θέλουν να μας φοβίσουν, να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας, να μας εμποδίσουν να ζούμε κανονικά, όμως εμείς δεν θα το κάνουμε. Οι τρομοκράτες δεν θα μπορέσουν ποτέ να νικήσουν τη Σουηδία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις