Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πέτη Πέρκα: ‘Εχουμε τα μέτρα, αλλά τουλάχιστον έχουμε και τα… αντίμετρα! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέτη Πέρκα: ‘Εχουμε τα μέτρα, αλλά τουλάχιστον έχουμε και τα… αντίμετρα! (video)

Μία μέρα πέρασε από την προκαταρκτική συμφωνία κι ενώ ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για μέτρα που θα στεναχωρήσουν τον ελληνικό λαό, υπάρχουν στελέχη στην κυβέρνηση που βλέπουν την… θετική πλευρά των πραγμάτων. Η Πέτη Πέρκα, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:«Χωρίς να μπορεί κανείς να πανηγυρίσει, λέμε ότι τουλάχιστον έχουμε […]

perka

Μία μέρα πέρασε από την προκαταρκτική συμφωνία κι ενώ ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για μέτρα που θα στεναχωρήσουν τον ελληνικό λαό, υπάρχουν στελέχη στην κυβέρνηση που βλέπουν την… θετική πλευρά των πραγμάτων.

Η Πέτη Πέρκα, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:«Χωρίς να μπορεί κανείς να πανηγυρίσει, λέμε ότι τουλάχιστον έχουμε τα αντίμετρα»!

Παρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τις μειώσεις των συντάξεων και το μαχαίρι στο αφορολόγητο η κ. Πέρκα στεκόταν στα αντίμετρα, αποεύγοντας να σχολιάσει την ουσία, που είναι η θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων.

Στο άκουσμα της υπεράσπισης της κυβερνητικής πολιτικής, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για προσβολή της νοημοσύνης του ελληνικού λαού.

«Παίρνουν μέτρα 2% του ΑΕΠ και μας λένε ότι είναι δημοσιονομικά ουδέτερα! Αυτό είναι προσβολή στη νοημοσύνη του λαού!”, είπε ο κ. Κύρτσος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις