‘Αμβλωση “θρίλερ” στην Κάλυμνο: Ο γιατρός ξέχασε μέσα της το κεφάλι του εμβρύου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

‘Αμβλωση “θρίλερ” στην Κάλυμνο: Ο γιατρός ξέχασε μέσα της το κεφάλι του εμβρύου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την τρομακτική άμβλωση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της γυναίκας, διεκόπη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου για την 26η Μαΐου 2017. Η σοκαριστική ιστορία γράφτηκε στην Κάλυμνο, το διάστημα από 30-6-2009 έως 6-7-2009. Τότε, οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί η έγκυος, έδειξαν […]

08.04.2017 | 13:48

Η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την τρομακτική άμβλωση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της γυναίκας, διεκόπη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου για την 26η Μαΐου 2017.

Η σοκαριστική ιστορία γράφτηκε στην Κάλυμνο, το διάστημα από 30-6-2009 έως 6-7-2009.

Τότε, οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί η έγκυος, έδειξαν πως το έμβρυο έπασχε από σύνδρομο και αποφασίστηκε η άμβλωση με χειρουργική επέμβαση.

Παρά το γεγονός όμως πως άλλος γιατρός ζήτησε να γίνει η διαδικασία με τη λήψη σχετικής φαρμακευτικής αγωγής επειδή βρισκόταν στον 4ο μήνα της κύησης, ο καταγγελλόμενος επέμενε στην επέμβαση.

Έτσι, η γυναίκα υποβλήθηκες σε δύο επεμβάσεις, όμως ο γιατρός που την ανέλαβε «παρέλειψε» να της πει ότι ξέχασε στο σώμα της το κεφάλι του εμβρύου.

Σε τρίτη εγχείρηση που διενεργήθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής αφαιρέθηκε το κεφάλι του εμβρύου και η μήτρα της γυναίκας, που γλίτωσε τα χειρότερα κινδυνεύοντας να υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες από σηψαιμία.

Εκκρεμεί η εξέταση ενός μάρτυρα υπεράσπισης, η απολογία του κατηγορούμενου, οι αγορεύσεις των συνηγόρων και η έκδοση της απόφασης.

 

 

 

Exit mobile version