Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Βρέθηκε η δικαιολογία: Οι άντρες που κάνουν δουλειές του σπιτιού δεν έχουν διάθεση για σεξ!
PLUS

Βρέθηκε η δικαιολογία: Οι άντρες που κάνουν δουλειές του σπιτιού δεν έχουν διάθεση για σεξ!

Αν θέλετε σεξ, πρέπει να κάνετε και τις δουλειές του σπιτιού, λέει νέα έρευνα απευθυνόμενη στο γυναικείο φύλο. Την εποχή που και οι γυναίκες εργάζονται σκληρά και αναλαμβάνουν πολύ απαιτητικές θέσεις, οι περισσότεροι άντρες αναγκάζονται να συμβάλλουν στο πλύσιμο των πιάτων ή το σφουγγάρισμα, όμως οι ειδικοί κρούουν το καμπανάκι του… κινδύνου! Στον αντίποδα, αυτοί […]

spiti

Αν θέλετε σεξ, πρέπει να κάνετε και τις δουλειές του σπιτιού, λέει νέα έρευνα απευθυνόμενη στο γυναικείο φύλο.

Την εποχή που και οι γυναίκες εργάζονται σκληρά και αναλαμβάνουν πολύ απαιτητικές θέσεις, οι περισσότεροι άντρες αναγκάζονται να συμβάλλουν στο πλύσιμο των πιάτων ή το σφουγγάρισμα, όμως οι ειδικοί κρούουν το καμπανάκι του… κινδύνου!

Στον αντίποδα, αυτοί που βοηθούν στο σπίτι, αναλαμβάνοντας όμως πιο σκληρές και αντρικές δουλειές, όπως επισκευές στο σπίτι, λάμπες ή κηπουρική, τα καταφέρνουν τέλεια στο κρεβάτι.

Οπότε μπορεί οι γυναίκες να αισθάνονται ικανοποιημένες από τον γάμο τους και να υπερηφανεύονται για τον σύζυγο που βοηθάει στα ψώνια, το σκούπισμα και το σιδέρωμα, ωστόσο τα προβλήματα στο σεξ θα έρθουν γρήγορα.

ArticleIma

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Sociological εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό.

Οι άντρες σταματούν να νιώθουν ότι είναι ποθητοί και αισθάνονται ότι χάνουν την «αντρική» τους ταυτότητα, που δεν τους θέλει να αναλαμβάνουν τις δουλειές του νοικοκυριού, αλλά να εργάζονται και να προσφέρουν ασφάλεια και τρυφερότητα.

Όταν ασχολούνται με τις δουλειές, αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους στο σπίτι ως βοηθητικό και ως εκ τούτου η διάθεση τους για σεξ απομακρύνεται.

Αυτή κι αν είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην κάνουν τίποτα οι άντρες!!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις