Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Απάνθρωπες συνθήκες στο μετρό του Τόκιο τις ώρες αιχμής (photos)
PLUS

Απάνθρωπες συνθήκες στο μετρό του Τόκιο τις ώρες αιχμής (photos)

Αν και η μεταφορά με τα μέσα λύνει τα χέρια σε όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή τα χρήματα για να το συντηρήσουν, τα προβλήματα είναι πολλά. Ειδικά σε μια υπερσύγχρονη μεγαλούπολη όπως το Τόκιο οι εικόνες είναι «φρικιαστικές»! Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια, οι πολίτες που χρησιμοποιούν το τρένο υποφέρουν κυριολεκτικά. Ο Γερμανός […]

tok

Αν και η μεταφορά με τα μέσα λύνει τα χέρια σε όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή τα χρήματα για να το συντηρήσουν, τα προβλήματα είναι πολλά.

Ειδικά σε μια υπερσύγχρονη μεγαλούπολη όπως το Τόκιο οι εικόνες είναι «φρικιαστικές»! Με πληθυσμό που ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια, οι πολίτες που χρησιμοποιούν το τρένο υποφέρουν κυριολεκτικά.

tok3 tok1

Ο Γερμανός φωτογράφος Michael Wolf, που ζει και εργάζεται στο Τόκιο, στη συλλογή του με τίτλο «Tokyo Compression» περιλαμβάνει φωτογραφίες που τράβηξε από το 1995 και απεικονίζουν αποκλειστικά την ανθρώπινη απελπισία.

t1

«Αυτοί οι άνθρωποι συνθλίβονται στα βαγόνια, καθώς όλο και περισσότεροι επιβάτες προσπαθούν να χωρέσουν. Ζεις τη ζωή σου σαν σαρδέλα, είναι φρικτό. Δεν είναι αξιοπρεπής τρόπος ζωής αυτός.

Μοιάζει με ταξίδι προς την κόλαση», ανέφερε ο φωτογράφος στο CNN, που κλήθηκε να μιλήσει για το έργο του.

t2 t3 t4 t5 t6 t7 t8 t9 t12 tok13

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις