Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Και το “κέρατο” πάει, σε αυτούς που βγάζουν λιγότερα!
PLUS

Και το “κέρατο” πάει, σε αυτούς που βγάζουν λιγότερα!

Χρόνια τώρα, οι άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν τη βαρεμάρα, το ψέμα και την έλλειψη επικοινωνίας για να μην χάσουν τον σύντροφο τους. Οι πιο πιθανοί λόγοι απιστίας και ακολούθως χωρισμού, ήταν αυτοί. Ως τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν και στις πιθανές αιτίες για να υποστεί κάποιος την απιστία, είναι το εισόδημα. Φυσικά, αυτός που έχει το […]

shutterstock-269945189_6knc

Χρόνια τώρα, οι άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν τη βαρεμάρα, το ψέμα και την έλλειψη επικοινωνίας για να μην χάσουν τον σύντροφο τους.

Οι πιο πιθανοί λόγοι απιστίας και ακολούθως χωρισμού, ήταν αυτοί. Ως τώρα.

Τα πράγματα αλλάζουν και στις πιθανές αιτίες για να υποστεί κάποιος την απιστία, είναι το εισόδημα. Φυσικά, αυτός που έχει το χαμηλότερο, μπορεί εύκολα να πέσει θύμα, σύμφωνα με την ειδική σχέσεων και επιτυχημένη σε αυτό, India King.

Μιλώντας  στο Femail είπε πως οι άντρες που βγάζουν περισσότερα χρήματα, αν αισθάνονται πως η γυναίκα τους δεν δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό, θα κοιτάξουν αλλού.

Όπως υποστηρίζει η King, όσο η γυναίκα με τα λιγότερα χρήματα δείχνει να εκτιμά τον άντρα, τόσο η σχέση δεν θα αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το μυστικό για να μείνει ο άντρας δίπλα στη γυναίκα χωρίς να ξενοκοιτάξει, είναι να του δείχνει εκείνη σεβασμό και ευγνωμοσύνη.

«Ο σεβασμός για τους άνδρες είναι σαν το οξυγόνο, οι άνδρες ποθούν σεβασμό. Αν τον σέβεστε, θα σας λατρέψει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Οι άνδρες ξέρουν ότι ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν και να παρέχουν υποστήριξη. Ο ρόλος της γυναίκας είναι να το δέχεται αυτό με χαρά, αλλά και να δείχνει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή της για τις προσπάθειες του», συμπληρώνει.

Η India King, δεν παραλείπει να τονίσει, πως οι γυναίκες που γκρινιάζουν ή κρίνουν συνεχώς τον σύντροφο τους, σίγουρα θα απατηθούν…

Καμία αναφορά στα συναισθήματα φυσικά…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις