Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ασφαλτόστρωση για… κλάματα στα Γιάννενα! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασφαλτόστρωση για… κλάματα στα Γιάννενα! (photos)

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορεί να τα δεχτεί ο ανθρώπινος νους και δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλά τέτοια. Αυτό που είχε συμβεί στο Ρέθυμνο, πριν περίπου πέντε μήνες, δεν θα το έχει ξεχάσει σίγουρα κανείς, καθώς το κατόρθωμα μας έφτασε και εκτός συνόρων. Μιλάμε ακριβώς γι΄αυτό: Όμως και στα Γιάννενα, σκέφτηκαν ακριβώς με τον […]

2

Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορεί να τα δεχτεί ο ανθρώπινος νους και δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλά τέτοια.

Αυτό που είχε συμβεί στο Ρέθυμνο, πριν περίπου πέντε μήνες, δεν θα το έχει ξεχάσει σίγουρα κανείς, καθώς το κατόρθωμα μας έφτασε και εκτός συνόρων.

Μιλάμε ακριβώς γι΄αυτό:

tghjrtfjtfuj

Όμως και στα Γιάννενα, σκέφτηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και η εικόνα από το κέντρο της πόλης κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ασφαλτόστρωση στην οδό Ελένης Ζωγράφου, έγινε με τον τρόπο που βλέπετε, αφού δεν έβρισκαν τον οδηγό του αυτοκινήτου εδώ και δύο χρόνια!

5 2

Για την ακρίβεια, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου είχε βάλει σε… παρατημένο αυτοκίνητο, την ταμπέλα για να το απομακρύνει ο οδηγός. Αφού πέρασαν δύο χρόνια και το όχημα παρέμενε εκεί, αντί να κινήσουν τις διαδικασίες για να το απομακρύνουν οι ίδιοι, έκαναν κάτι άλλο! Δεν τελείωσαν την ασφαλτόστρωση.

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις