Το πνεύμα του αθλητισμού συνάντησε την ανθρωπιά!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πνεύμα του αθλητισμού συνάντησε την ανθρωπιά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Με μισό τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας θα ενισχυθούν οι προμήθειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά τον εντυπωσιακό απολογισμό των καθιερωμένων πια Τουρνουά Αγάπης που υλοποίησε για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ) το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου 2017. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά και κεντρικό σύνθημα […]

03.04.2017 | 15:12

Με μισό τόνο τροφίμων μακράς διαρκείας θα ενισχυθούν οι προμήθειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά τον εντυπωσιακό απολογισμό των καθιερωμένων πια Τουρνουά Αγάπης που υλοποίησε για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ) το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου 2017.

Με πρωταγωνιστές τα παιδιά και κεντρικό σύνθημα «Παίζουμε και Προσφέρουμε»,  το Κλειστό Γήπεδο Πεύκων (Δ.Α.Κ.), το Γήπεδο Ποδοσφαίρου και το Γήπεδο Τένις Πεύκων, πλημμύρισαν κόσμο και χαμόγελα αγάπης και προσφοράς με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βιώνουν σκληρότερα από τους υπόλοιπους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης.

Εκατοντάδες σακούλες με μακαρόνια, κριθαράκι, γάλα, λάδι, όσπρια, κ.ά. κατέκλυσαν τον περίγυρο των γηπέδων, δημιουργώντας το ωραιότερο ντεκόρ και αποδεικνύοντας με τον πιο αισιόδοξο και ενθαρρυντικό τρόπο το μέγεθος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει την κοινωνία μας. Στο πλαίσιο του καθιερωμένου, κορυφαίου αυτού θεσμού αθλητισμού, αγάπης και ανθρωπιάς, μικροί αθλητές των τμημάτων των Κ.Δ.Α.Π. και Μαζικού Αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Τουρνουά TaeKwonDo που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Πεύκων, ενώ εντυπωσιακά γκολ ανθρωπιάς καταχειροκροτήθηκαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, την Κυριακή 2 Απριλίου στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πεύκων στην περιοχή Δελασάλ.

Παράλληλα, με περισσή θέρμη και εκπληκτικές επιδόσεις αγωνίστηκαν και όλοι οι συμμετέχοντες του Τουρνουά Τένις, την ίδια ώρα, στο Γήπεδο Τένις Πεύκων, αποδεικνύοντας ότι η ελπίδα πηγάζει από τη νέα γενιά και είναι πάντα ζωντανή.

«Η εποχή μας δεν είναι εύκολη. Μια ματιά όμως στο χώρο και τα τρόφιμα που έχουν μαζευτεί με τόση χαρά για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μας κάνει διπλά περήφανους και μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε με κάθε τρόπο, με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία, να παραμείνουμε γενναιόδωροι και πάνω απ’ όλα άνθρωποι», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης, ευχαριστώντας όλους όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα και ενίσχυσαν την προσπάθεια του δήμου.

«Η τοπική μας κοινωνία κινητοποιήθηκε μαζικά και με θέρμη στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης και στήριξε για ακόμα μία φορά τις προσπάθειες που αναπτύσσονται συντονισμένα από το δήμο μας για τη συγκέντρωση τροφίμων για κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και έδωσαν μία ακόμα ενισχυτική ένεση στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, που ενισχύει καθημερινά εκατοντάδες συνανθρώπους μας»,  τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. Δημήτρης Απατσίδης.

 

Exit mobile version