Την αφήνετε να έχει τον έλεγχο στο σεξ; Ξανασκεφτείτε το…!

PLUS

Την αφήνετε να έχει τον έλεγχο στο σεξ; Ξανασκεφτείτε το…!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Και ποιος δεν βρίσκει το σεξ από τις μεγαλύτερες, ίσως και τη μεγαλύτερη, απολαύσεις στην μικρή και ταπεινή ζωή μας; Μάλιστα για μεγαλύτερες επιτυχίες, έχουν γραφτεί τόμοι κι επιστήμονες παγκοσμίου φήμης έχουν δώσει τις συμβουλές τους. Όμως οι άντρες, λόγω σχήματος των γεννητικών οργάνων, έχουν περισσότερους λόγους να προσέξουν στο σεξ, κυρίως τις στάσεις […]

02.04.2017 | 17:29

 

Και ποιος δεν βρίσκει το σεξ από τις μεγαλύτερες, ίσως και τη μεγαλύτερη, απολαύσεις στην μικρή και ταπεινή ζωή μας; Μάλιστα για μεγαλύτερες επιτυχίες, έχουν γραφτεί τόμοι κι επιστήμονες παγκοσμίου φήμης έχουν δώσει τις συμβουλές τους.

Όμως οι άντρες, λόγω σχήματος των γεννητικών οργάνων, έχουν περισσότερους λόγους να προσέξουν στο σεξ, κυρίως τις στάσεις που επιλέγουν.

Μόνο που αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσπεράσετε οι άντρες!

Τα αποτελέσματα αξιόπιστης έρευνας, έδειξαν πως όταν η γυναίκα είναι από πάνω, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για κάταγμα στο πέος.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μισά κατάγματα στο πέος, προκλήθηκαν από αυτή τη στάση.  Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, επειδή όλο το βάρος της γυναίκας στηρίζεται στο πέος.

Σε αυτή την κίνηση, ο άντρας δεν μπορεί να ελέγξει την διείσδυση, γιατί αρκούν δευτερόλεπτα για να γίνει και το κακό μπορεί να συμβεί αμέσως.

Όταν όμως ο άντρας βρίσκεται πάνω από τη γυναίκα, στάση πιο ασφαλής από όλες, μπορεί να καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά και να σταματήσει αμέσως.

Προσοχή λοιπόν, αν επιμένετε σε αυτή τη στάση, γιατί το κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο… ούτε στον εχθρό μας!

 

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology.

Exit mobile version