Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Πάμε Πακέτο”: Ο 19χρονος αποστολέας που δίχασε το κοινό, απαιτεί συγγνώμη από την εκπομπή! (pic-vid)
LIFESTYLE

“Πάμε Πακέτο”: Ο 19χρονος αποστολέας που δίχασε το κοινό, απαιτεί συγγνώμη από την εκπομπή! (pic-vid)

To «πακέτο» της περασμένης Πέμπτης ήταν επεισοδιακό, με τον αποστολέα που ήταν μόλις 19 ετών, να εξοργίζει την Βίκυ Χατζιβασιλείου αλλά και το κοινό, με την σκληρή στάση του απέναντι στη μητέρα του. Για την ακρίβεια, την είχε «στήσει στον τοίχο», εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης της ίδιας με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του […]

2052858

To «πακέτο» της περασμένης Πέμπτης ήταν επεισοδιακό, με τον αποστολέα που ήταν μόλις 19 ετών, να εξοργίζει την Βίκυ Χατζιβασιλείου αλλά και το κοινό, με την σκληρή στάση του απέναντι στη μητέρα του.

Για την ακρίβεια, την είχε «στήσει στον τοίχο», εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης της ίδιας με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του αποστολέα.

Δείτε τι είχε συμβεί:

Με μια ανάρτηση του στο Facebook στην σελίδα του Πάμε Πακέτο, ο 19χρονος αποστολέας επιθυμεί να λάβει συγγνώμη από την εκπομπή για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ιστορία του:

«ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους : υβριστές “κριτές” και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

savvas

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις