Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ιωάννινα: Τέσσερις διακινητές ναρκωτικών στα χέρια των Αρχών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα: Τέσσερις διακινητές ναρκωτικών στα χέρια των Αρχών

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Λυκόστομο Ιωαννίνων για εμπόριο ναρκωτικών το πρωί της Παρασκευής. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και βρήκαν στο εσωτερικό περισσότερα από 230 κιλά ινδικής κάνναβης. Λίγο πιο πίσω, ένα άλλο ύποπτο αυτοκίνητο που κίνησε την περιέργεια των Αρχών που το σταμάτησαν για έλεγχο, «έκρυβε» τους […]

sto-sunergeio-6-sta-10-peripolika--3-sta-10-udrofora_w_hr

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Λυκόστομο Ιωαννίνων για εμπόριο ναρκωτικών το πρωί της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και βρήκαν στο εσωτερικό περισσότερα από 230 κιλά ινδικής κάνναβης.

Λίγο πιο πίσω, ένα άλλο ύποπτο αυτοκίνητο που κίνησε την περιέργεια των Αρχών που το σταμάτησαν για έλεγχο, «έκρυβε» τους προπομπούς- δύο άντρες ηλικίας 22 και 24 ετών που επίσης συνελήφθησαν .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων εμπόρων ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Τα ναρκωτικά, τα αυτοκίνητα καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις