Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Σεξ στο Survivor και όχι μία φορά!» (φωτο)
LIFESTYLE

«Σεξ στο Survivor και όχι μία φορά!» (φωτο)

Χαμός έχει γίνει με τις συνεχείς διαρροές για το Survivor. Και αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά το reality επιβίωσης. Πρώτα ήταν η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα των διάσημων, με την… γκάφα να την κάνει ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός […]

survivor

Χαμός έχει γίνει με τις συνεχείς διαρροές για το Survivor. Και αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν φανατικά το reality επιβίωσης.

Πρώτα ήταν η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα των διάσημων, με την… γκάφα να την κάνει ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, αναρτώντας βίντεο με τους παίκτες που παρέμειναν. Εν συνεχεία, διέρρευσε το τελικό αποτέλεσμα στο αγώνισμα για την ασυλία την περασμένη Δευτέρα και τώρα, διαρρέει ότι ο υποψήφιος που θα αποχωρήσει απόψε από τους μαχητές, θα είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Ορέστης Τσάνγκ.

Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της Star Press, αναφέρεται ότι θα γίνει έρευνα για τις διαρροές που εκθέτουν την παραγωγή, ενώ χαρακτηριστικό είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, το οποίο αποκαλύπτει ότι έχει γίνει σεξ στο Survivor και μάλιστα, όχι μόνο μία φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις