Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές βάζουν παιδιά να σκοτώνουν ανθρώπους για να εκπαιδευτούν
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο φρίκης: Τζιχαντιστές βάζουν παιδιά να σκοτώνουν ανθρώπους για να εκπαιδευτούν

  Τα φρικιαστικά video των τζιχαντιστών που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, προκαλούν κάθε φορά όλο και περισσότερο σοκ, ενώ αποκαλύπτουν τον κίνδυνο της ύπαρξης του ισλαμικού χαλιφάτου που είναι αποφασισμένο για όλα. Τα πλάνα που ήρθαν στο φως από το Sky News δείχνουν τον τρόπο που οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν μικρά παιδιά για να γίνουν οι […]

 ImageHandler

Τα φρικιαστικά video των τζιχαντιστών που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, προκαλούν κάθε φορά όλο και περισσότερο σοκ, ενώ αποκαλύπτουν τον κίνδυνο της ύπαρξης του ισλαμικού χαλιφάτου που είναι αποφασισμένο για όλα.

Τα πλάνα που ήρθαν στο φως από το Sky News δείχνουν τον τρόπο που οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν μικρά παιδιά για να γίνουν οι «τέλειοι» δολοφόνοι.

Η «εκπαίδευση» λαμβάνει χώρα σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη με ζωντανούς στόχους.

Όπως δείχνει το video, άνθρωποι με δεμένα χέρια τρέχουν να κρυφτούν, όταν όμως πέφτουν στα χέρια των μικρών παιδιών, σκοτώνονται, «σαν ταινία του Χόλιγουντ που γίνεται πραγματικότητα» όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο

Ένα από τα παιδιά που βρέθηκε στα χέρια των τζιχαντιστών για να εκπαιδευτεί, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο και όσα λέει συγκλονίζουν.

Όπως λέει Ο προσηλυτισμός του πήρε έξι με επτά μήνες, λέει αρχικά ο 12χρονος Μαχμούντ.

«Ήρθε ένας φίλος μου και μου έδειξε κάτι φωτογραφίες. Μου είπε “έλα μαζί μου, θα σου δώσουμε όπλα, αυτοκίνητο και γυναίκα. Έλα μαζί μας και θα έχεις παρθένες στον παράδεισο”».

«Μου έκαναν “πλύση εγκεφάλου” και με άρπαξαν. Μας έδειχναν πώς γίνεται μια επίθεση αυτοκτονίας, πώς να χτυπάμε, πώς να κινούμαστε χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί» είπε ο Μαχμούντ.

Το 12χρονο παιδί που δεν άντεχε να συνεχίσει, βασανίστηκες άγρια από τους τζιχαντιστές όταν δήλωσε πως δεν επιθυμεί την εκπαίδευση.

Τον μαστίγωσαν, τον χτύπησαν και του στέρησαν φαγητό και νερό, όμως όπως είπε, «ευτυχώς άντεξα τα βασανιστήρια και μετά έφυγα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις