Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τασία Χριστοδουλοπούλου: “Δεν αποκλείω εκλογές. Η αξιολόγηση αν είναι να φέρει τόσα δεινά, να μην κλείσει.”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: “Δεν αποκλείω εκλογές. Η αξιολόγηση αν είναι να φέρει τόσα δεινά, να μην κλείσει.”

Η κοινωνία και τα στρώματα που θα υποφέρουν από τα νέα μέτρα, είναι πάνω από κάθε αξιολόγηση, επισημαίνει η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η κ. Χριστοδουλοπούλου τόνισε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να κλείσει μια συμφωνία που θα φέρει τόσα δεινά σε συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες», ενώ είναι απαραίτητο «να δούμε τη συμφωνία ως […]

XRISTODOULOPOULOU

Η κοινωνία και τα στρώματα που θα υποφέρουν από τα νέα μέτρα, είναι πάνω από κάθε αξιολόγηση, επισημαίνει η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου τόνισε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να κλείσει μια συμφωνία που θα φέρει τόσα δεινά σε συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες», ενώ είναι απαραίτητο «να δούμε τη συμφωνία ως ένα σύνολο».

«Πολιτικά αυτήν τη στιγμή ως Αριστερά κοιτάμε τα κοινωνικά υποκείμενα που θα πληγούν από κάποια μέτρα τι κάνουν. Αυτό εμένα με ανησυχεί περισσότερο από τη συμφωνία. Συζητάμε όλα αυτά τα ακραία. Ποιος αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή;», πρόσθεσε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Η πρώην υπουργός ερωτήθηκε αν υπάρχει κίνδυνος να βιώσει ξανά η Ελλάδα ένα καλοκαίρι σαν αυτό του 2015, ανησυχία που φουντώνει ύστερα από τις τελευταίες προειδοποιήσεις πολιτικών προσώπων.

«Στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο. Η απάντηση είναι να αναζητήσουμε υπερβάσεις, θα τις βρούμε ως κοινωνία. Όχι, όμως, να πετροβολάμε προς την ίδια κατεύθυνση», ήταν η απάντηση της.

Οι υπερβάσεις που ανέφερε, θα μπορούσε να είναι εκλογές, ή δημοψήφισμα;

«Αυτό δεν μπορώ ούτε να το αποκλείσω, ούτε να το προτείνω, γιατί αυτή τη στιγμή είναι εκτός της ημερήσιας διάταξης», απάντησε στο σχετικό ερώτημα η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις