Πίτμπουλ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη επιτέθηκαν σε άντρες της φρουράς του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πίτμπουλ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη επιτέθηκαν σε άντρες της φρουράς του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Πίτμπουλ, που ανήκαν σε γυναίκα από τη Λετονία επιτέθηκαν σε φρουρούς του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη και δάγκωσαν έναν αστυνομικό στο χέρι και έναν άλλον στον αγκώνα! Το επεισόδιο συνέβη έξω από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας,  νυχτερινές ώρες, έφθασε στο δρόμο  όπου βρίσκεται […]

25.03.2017 | 22:36

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πίτμπουλ, που ανήκαν σε γυναίκα από τη Λετονία επιτέθηκαν σε φρουρούς του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη και δάγκωσαν έναν αστυνομικό στο χέρι και έναν άλλον στον αγκώνα!

Το επεισόδιο συνέβη έξω από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας,  νυχτερινές ώρες, έφθασε στο δρόμο  όπου βρίσκεται το σπίτι μία γυναίκα από τη Λετονία.

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Εγκληματικότητας που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, επενέβησαν στη διένεξη της αλλοδαπής με έναν οδηγό ταξί.

Εκείνη, όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί, μπήκε σε διπλανή πολυκατοικία και βγήκε με δύο πίτμπουλ τα οποία επετέθησαν κατά των αστυνομικών τραυματίζοντας δύο από αυτούς με δαγκώματα!

Οι συνάδελφοί τους βλέποντας ότι διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο, επενέβησαν, απώθησαν τα σκυλιά και συνέλαβαν την γυναίκα από τη Λετονία η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

 

Exit mobile version