Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λαμία: Νεαρός σταματά τις γυναίκες για “πληροφορίες” και αυτοϊκανοποιείται!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Νεαρός σταματά τις γυναίκες για “πληροφορίες” και αυτοϊκανοποιείται!

  Σοκαρισμένες είναι οι γυναίκες στη Λαμία, με τον νεαρό άντρα που επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Ο επιδειξίας πλησιάζει γυναίκες με το αυτοκίνητο του, δήθεν για να ρωτήσει πώς θα φτάσει στον προορισμό του. Όσο εκείνες του εξηγούν, ο νεαρός αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται κι εκείνες πανικοβλημένες απομακρύνονται γρήγορα. […]

 ImageHandler

Σοκαρισμένες είναι οι γυναίκες στη Λαμία, με τον νεαρό άντρα που επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Ο επιδειξίας πλησιάζει γυναίκες με το αυτοκίνητο του, δήθεν για να ρωτήσει πώς θα φτάσει στον προορισμό του. Όσο εκείνες του εξηγούν, ο νεαρός αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται κι εκείνες πανικοβλημένες απομακρύνονται γρήγορα.

Η πρώτη καταγγελία αφορά στο περιστατικό της Δευτέρας, όταν ο άντρας σταμάτησε μία γυναίκα στην οδό Κύπρου στα φανάρια με την οδό Αθηνών και ζήτησε πληροφορίες για το πώς θα φτάσει στην Υπάτη.

Την Τετάρτη, ο επιδειξίας ρώτησε στη μία το μεσημέρι, μία γυναίκα κοντά στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην οδό Θερμοπυλών,  πώς θα πάει στα Jumbo.

Ο άντρας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι κοντά στα 30, με σγουρά μαλλιά και οδηγεί ένα γκρι Opel Corsa με αθηναϊκές πινακίδες.

Πιθανόν να έχουν υπάρξει κι άλλα κρούσματα τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί.

Όποιος γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις