Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Χριστιανοί vs Μουσουλμάνοι”: Η φωτογραφία από το χτύπημα του Λονδίνου που έγινε viral
ΚΟΣΜΟΣ

“Χριστιανοί vs Μουσουλμάνοι”: Η φωτογραφία από το χτύπημα του Λονδίνου που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα στιγμιότυπο που καταγράφηκε λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο τρομοκράτης είχε πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω στους πεζούς, σκορπώντας τον θάνατο. Μια μουσουλμάνα, περνά με το κινητό της δίπλα από χριστιανούς, την ώρα που προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα που έχει πέσει τραυματισμένος στο έδαφος. Πρώτος ανήρτησε […]

london2_532_355

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα στιγμιότυπο που καταγράφηκε λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο τρομοκράτης είχε πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω στους πεζούς, σκορπώντας τον θάνατο.

Μια μουσουλμάνα, περνά με το κινητό της δίπλα από χριστιανούς, την ώρα που προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα που έχει πέσει τραυματισμένος στο έδαφος.

Πρώτος ανήρτησε τη φωτογραφία ο «Texas Lone Star», ένας άντρας από το Τέξας που σχολιάζει πως η μουσουλμάνα περνά αδιάφορη από το σημείο της επίθεσης, χαζεύοντας το κινητό της.

https://twitter.com/SouthLoneStar/status/844644675415937024

Στη δεύτερη φωτογραφία, κάνει σύγκριση της αντίδρασης, όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

https://twitter.com/SouthLoneStar/status/844659392423309313

Η φωτογραφία πάντως έχει γίνει viral.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις