Έκλεψαν το Χαμόγελο των Παιδιών από σούπερ μάρκετ στα Γλυκά Νερά

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκλεψαν το Χαμόγελο των Παιδιών από σούπερ μάρκετ στα Γλυκά Νερά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Έκλεψαν  το Χαμόγελο των Παιδιών! Λύπη προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι πήραν… φόρα με κλεμμένο προφανώς αυτοκίνητο, διέλυσαν την είσοδο Σούπερ Μάρκετ στην περιοχή των Γλυκών Νερών και άρπαξαν το κουτί του εράνου, που προορίζεται για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού… Οι δύο δράστες που επέβαιναν στο […]

22.03.2017 | 20:57

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεψαν  το Χαμόγελο των Παιδιών!

Λύπη προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι πήραν… φόρα με κλεμμένο προφανώς αυτοκίνητο, διέλυσαν την είσοδο Σούπερ Μάρκετ στην περιοχή των Γλυκών Νερών και άρπαξαν το κουτί του εράνου, που προορίζεται για την ενίσχυση των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαμόγελο του Παιδιού…

Οι δύο δράστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο,  πάτησαν το γκάζι στο ύψος της Λεωφόρου Λαυρίου 113-115, εμβόλισαν και γκρέμισαν την γυάλινη είσοδο ενός σουπερμάρκετ.

Αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο στο εσωτερικό πλέον του καταστήματος  και προφανώς μη βρίσκοντας τίποτε άλλο δεν δίστασαν να απλώσουν τα χέρια στο κουτί  με τον  έρανο για το “Χαμόγελο του Παιδιού”,.

Εκεί, όσοι σκέπτονται τα παιδιά, που για διάφορους λόγους χρειάστηκαν τη φροντίδα των ανθρώπων του Χαμόγελου, είχαν αφήσει τον όβολό τους από το υστέρημά τους.

Το ποσό που περιείχε το κουτί του εράνου δεν ήταν γνωστό σε κανέναν. Με αυτό στα χέρια, οι δράστες  ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Από την Ασφάλεια, που έφθασε στο κατάστημα,  εξετάζεται καρέ-καρέ το υλικό του κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

 

Exit mobile version