Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέιν Φόντα: Το ίδιο σέξι και στα 79, εξομολογείται τον έρωτα της για τον Ρέντφορντ και για τους… δονητές (vid)
LIFESTYLE

Τζέιν Φόντα: Το ίδιο σέξι και στα 79, εξομολογείται τον έρωτα της για τον Ρέντφορντ και για τους… δονητές (vid)

Υπήρξε μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον πλανήτη και ακόμη και τώρα, στα 79 της, η Τζέιν Φόντα δεν έχει χάσει τίποτα από την ομορφιά της. Καλεσμένη της Έλεν ντε Τζένερις, λόγω του ρόλου της Φόντα στην τηλεοπτική σειρά «Grace and Frankie», η 79χρονη αξέχαστη ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή της που προκάλεσαν… […]

tumblr_lpgt9sFbqc1qgdj9no1_1280

Υπήρξε μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον πλανήτη και ακόμη και τώρα, στα 79 της, η Τζέιν Φόντα δεν έχει χάσει τίποτα από την ομορφιά της.

Καλεσμένη της Έλεν ντε Τζένερις, λόγω του ρόλου της Φόντα στην τηλεοπτική σειρά «Grace and Frankie», η 79χρονη αξέχαστη ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή της που προκάλεσαν… αίσθηση!

Στη σειρά, η Φόντα θα ανοίξει μια επιχείρηση όπου πουλά sex toys σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας – κάτι που ξέρει πολύ καλά, όπως είπε.

«Οι οδηγίες έχουν μεγάλα γράμματα», λέει η Φόντα, καθώς παίρνει στα χέρια της μία σακούλα με έναν μοβ δονητή, ενώ εξηγεί και τον τρόπο που λειτουργεί…

7cb3fe96375cc35c8e1540b1b20d80c0

«Δεν μπορώ να το δείξω αυτό», απαντά η Τζένερις.

«Κάνεις σαν να το ξέρεις. Τα γνώριζες αυτά και πριν τη σειρά;», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Η Φόντα παραδέχεται πως ναι, έχει χρησιμοποιήσει δονητή.

«Έχω και έναν που τον κρεμάω στο λαιμό μου, μοιάζει με κόσμημα. Το φοράω σε επίσημες περιστάσεις και μερικά εστιατόρια. Εξαρτάται από το ποιος είναι μαζί μου και πώς είναι οι τουαλέτες», λέει.

960

Όσο για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την ταινία «Redford in Our Souls at Night», όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν για τέταρτη φορά, η 79χρονη ηθοποιός ομολόγησε τον έρωτα της, κάτι που άλλωστε πάντα υπήρχε στο μυαλό μας.

«Το μοναδικό πρόβλημα με τον Μπομπ είναι πως τον κοιτάζω στα μάτια και είναι σαν να βυθίζομαι μέσα τους και ξεχνάω τα λόγια μου. Κατάλαβα όμως πως έχω μεγαλώσει γιατί στις προηγούμενες τρεις ταινίες, πάντα ήμουν ερωτευμένη μαζί του.

Τον ερωτευόμουν κάθε φορά. Οπότε αν περνούσε μια μέρα και δεν μου μιλούσε, πάντα το έπαιρνα προσωπικά. Τώρα, όταν δεν μου μιλάει, του λέω απλώς “Μπομπ, άντε!”», εξομολογείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις