Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαυρίδης: “Δεν κάνεις οικογένεια για να χωρίσεις. Τότε να κάνω παιδιά με μια φίλη για να είμαι ευτυχισμένος.”
LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης: “Δεν κάνεις οικογένεια για να χωρίσεις. Τότε να κάνω παιδιά με μια φίλη για να είμαι ευτυχισμένος.”

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και μοιράστηκε με το κοινό τα όνειρα του ως… πατέρας ή και όχι, αλλά και τον ασυνήθιστο τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα της οικογένειας. Μιλώντας στη Σόνια Καζόνι για το περιοδικό People, ξεκαθάρισε, πως όπου κι αν βρεθεί, είτε με οικογένεια είτε όχι, η σκυλίτσα του η […]

Screenshot_38_14

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και μοιράστηκε με το κοινό τα όνειρα του ως… πατέρας ή και όχι, αλλά και τον ασυνήθιστο τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα της οικογένειας.

Μιλώντας στη Σόνια Καζόνι για το περιοδικό People, ξεκαθάρισε, πως όπου κι αν βρεθεί, είτε με οικογένεια είτε όχι, η σκυλίτσα του η Μόλι θα είναι πάντα μαζί του.

Όσο για το θέμα της οικογένειας, ο Γιώργος Μαυρίδης ακόμη δεν έχει καταλήξει.

«Θέλω και τα δύο. Να μην κάνω καθόλου οικογένεια και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Δεν ξέρω πώς θα βρω τη λύση. Προφανώς και με φοβίζει η προοπτική να δεσμευτώ με μια γυναίκα για όλη μου τη ζωή, γιατί όταν θέλεις να κάνεις παιδιά, θέλεις να βρεις μια γυναίκα που σου ξυπνάει το “για πάντα”. Δεν πας να κάνεις οικογένεια, για να χωρίσεις και να πεις “είμαι ακόμα ένας που χώρισε»

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια ακόμα και αν ο έρωτας και το πάθος κάποια στιγμή «ξεφτίσουν»;

«Αν νιώσω πως είμαι με μια γυναίκα που ταιριάζουμε στη σκέψη και μπορούμε να μεγαλώσουμε με αγάπη σε αυτή την κοινωνία έναν ή περισσότερους αξιόλογους ανθρώπους, ναι, θα το έκανα. Ακόμα κι αν ήταν μια λίγο διαφορετική μορφή οικογένειας. Δεν θα ήθελα να είμαι με μια γυναίκα, να το παίζω πιστός και να γυρνάω δεξιά και αριστερά. Είναι θέμα δικό μου αν θα μου σκάσει αυτός ο έρωτας ζωής. Διαφορετικά, θα μπορούσα να κάνω και παιδί με μια φίλη, με την οποία θα είμαστε πάντα αγαπημένοι», απαντά.

Μαυρίδης

Πώς δεν έχει βγει κάποια σχέση του στη δημοσιότητα;

«Και νομίζω πως ούτε και πρόκειται. Το θεωρώ λίγο μαλ***α. Δεν το επιτρέπω να συμβεί, γιατί όταν έχεις σχέση με μια κοπέλα τέσσερις- πέντε μήνες και δεν προχωρήσει, δεν είναι ωραίο να βγει προς τα έξω. Αν θες να προστατεύσεις τη ζωή σου, μπορείς. Επίσης, όλοι ξέρουμε πώς βγαίνουν προς τα έξω οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες. Μου φαίνεται αδιανόητο να παίρνεις τηλέφωνο πως θα είσαι σε ένα εμπορικό κέντρο, για να έρθουν να σε τραβήξουν φωτογραφίες δήθεν τυχαία».

Μίλησε και για τον Αντώνη Κανάκη που καταφέρνει να μένει στην κορυφή χωρίς να εμφανίζεται σε εκπομπές, αλλά και για τον τρόπο που προστατεύει την προσωπική του ζωή.

«Καλά κάνει, μπράβο του. Έχω άπειρο respect στον Κανάκη σε αυτό το θέμα. Τον σέβομαι γιατί δίνει πάντα στίγμα με τη δουλειά του και έχει τα α***δια να μη δίνει καμία συνέντευξη τα τελευταία χρόνια, να μην πηγαίνει πουθενά καλεσμένος και να είναι Νο1 η εκπομπή του. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω ακόμα αυτό, πρέπει να μιλήσω για να προωθήσω την εκπομπή. Προφανώς δεν κρίνεται το πόσο καλά θα πάει η εκπομπή από το αν θα μιλήσω στα Μέσα, αλλά βοηθά το να ακουστεί. Μακάρι, αν συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω κι εγώ αυτή την πολυτέλεια. Τον ζηλεύω για αυτό τον Κανάκη, με την καλή έννοια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις