Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης: “Χτενίζουν” Πάτρα και Αθήνα οι Αρχές να βρουν το ζεύγος Σώρρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης: “Χτενίζουν” Πάτρα και Αθήνα οι Αρχές να βρουν το ζεύγος Σώρρα

Η υπόθεση «Αρτέμης Σώρρας», καθώς και τα 600 δις που θα έσωζαν την Ελλάδα, φαίνεται πως κλείνει οριστικά με τον πιο δίκαιο τρόπο, ωστόσο οι πιστοί οπαδοί του δείχνουν αποφασιστικότητα και διάθεση να μην τα παρατήσουν. Λίγο μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που έσκασε σαν βόμβα στο πανελλήνιο, εκδόθηκε και το […]

--

Η υπόθεση «Αρτέμης Σώρρας», καθώς και τα 600 δις που θα έσωζαν την Ελλάδα, φαίνεται πως κλείνει οριστικά με τον πιο δίκαιο τρόπο, ωστόσο οι πιστοί οπαδοί του δείχνουν αποφασιστικότητα και διάθεση να μην τα παρατήσουν.

Λίγο μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που έσκασε σαν βόμβα στο πανελλήνιο, εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης, τόσο για τον Αρτέμη Σώρρα, όσο και για την σύζυγο του που καταζητούνται.

Το ζεύγος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση, ενώ στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, παρευρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Αυτό που ανέμενε η κ. Σώρρα ήτα η αναβολή της εκδίκασης, όμως όταν κατάλαβε πως η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε από την «πίσω πόρτα».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα και οι Αρχές «χτενίζουν» Πάτρα και Αθήνα για να τους εντοπίσουν. Μάλιστα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορίες για τον τόπο που κρύβονται.

Οι οπαδοί βέβαια, λίγο μετά το άκουσμα της απόφασης για τον ηγέτη τους, άρχισαν τις υποστηρικτικές αναρτήσεις…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις