Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα οχτώ ερωτήματα που οι άντρες ντρέπονται να κάνουν για το σεξ
PLUS

Τα οχτώ ερωτήματα που οι άντρες ντρέπονται να κάνουν για το σεξ

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες έχουν άγνοια για πολλά ζητήματα στο σεξ, που σχετίζονται με όλα όσα αρέσουν στις γυναίκες. Αν και η κοινωνία έχει εξελιχθεί, πολλά θέματα θεωρούνται ακόμη «ταμπού», με τους άντρες να ντρέπονται να ρωτήσουν και τις γυναίκες να μην παίρνουν την πρωτοβουλία να εξηγήσουν στα αρσενικά. Αυτές, είναι οι […]

adad

Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες έχουν άγνοια για πολλά ζητήματα στο σεξ, που σχετίζονται με όλα όσα αρέσουν στις γυναίκες. Αν και η κοινωνία έχει εξελιχθεί, πολλά θέματα θεωρούνται ακόμη «ταμπού», με τους άντρες να ντρέπονται να ρωτήσουν και τις γυναίκες να μην παίρνουν την πρωτοβουλία να εξηγήσουν στα αρσενικά.

Αυτές, είναι οι οκτώ πιο βασικές ερωτήσεις που ταλαιπωρούν τους άντρες και τους «κόβουν» τα παραπάνω βήματα που σκέφτονται να κάνουν.

Υπάρχει όριο στον αυνανισμό ;

Σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει όριο. Αν προτιμάς τον αυνανισμό από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, ή το βρίσκεις πιο απολαυστικό από το σεξ, τότε ίσως υπάρχει πρόβλημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είσαι εντός ορίου.

Το anal sex αρέσει στις γυναίκες;

Αυτό είναι τόσο λεπτό, που χρήζει ερώτησης. Με πολύ ευγενικό τρόπο. Το σίγουρο είναι, πως οι περισσότερες περιμένουν αυτή την ερώτηση. Ευγενικά όμως.

Πότε πιστεύετε ότι ένας άντρας ολοκληρώνει γρήγορα;

Ο μέσος όρος της σεξουαλικής πράξης είναι 3-7 λεπτά χωρίς να υπολογίζονται τα προκαταρκτικά. Αν ο κανόνας είναι να μην υπερβαίνετε το τρίλεπτο, τότε ίσως της περάσει από το μυαλό που υπάρχει θέμα πρόωρης εκσπερμάτωσης και μάλλον θα έχει κι ένα δίκιο.

Τελικά το μέγεθος μετράει;

Παίζει ρόλο, αλλά όχι όπως νομίζουν τα περισσότερα αρσενικά. Η μέση γυναίκα προτιμάει ένα μέσο μέγεθος πέους, όχι πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα την κάνει να περάσει καλά στο σεξ. Ναι μεν το μέγεθος είναι παράγοντας, αλλά ανάμεσα σε πολλούς άλλους που εντοπίζονται κυρίως στο μυαλό και όχι ανάμεσα στα πόδια ενός άντρα.

eloisa-gonzalez-655x368

Πώς καταλαβαίνω ότι μία γυναίκα υποκρίνεται οργασμό;

Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να το διακρίνεις είναι οι θηλές της. Αν δεν σκληραίνουν την ώρα της (υποτιθέμενης) κορύφωσής της, τότε ίσως και να υποκρίνεται. Όπως αναφέρουν οι έρευνες ως τώρα, αυτό το κάνουν μόνο και μόνο για να σε επιβεβαιώσει και να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνεις.

Οι γυναίκες βλέπουν πορνό;

Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε πως βλέπουν πολύ περισσότερο από τους άντρες.

Τι προτιμάει να της κάνω ενώ φτάνει σε οργασμό;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τη στιγμή εκείνη θέλει να πας με το ρυθμό της, μην κάνεις κάτι άλλο από υπερβάλλοντα ζήλο. Θα σε πάει εκείνη.

Γιατί δεν τελειώνει; Μήπως φταίω εγώ;

Ναι, όταν δεν φτάνεις σε οργασμό, αγχώνεται γιατί νιώθει πως δεν σε ικανοποιεί. Αυτό όμως πρέπει οπωσδήποτε να αποτελέσει θέμα συζήτησης, καθώς ο λόγος μπορεί να είναι ψυχολογικός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις