Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άδωνις στην Bild: “Με χρησιμοποίησαν γιατί θεωρούμαι φίλος του Σόιμπλε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις στην Bild: “Με χρησιμοποίησαν γιατί θεωρούμαι φίλος του Σόιμπλε”

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το πακέτο- βόμβα που εστάλη χθες στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, με αποδέκτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αρχικά κυκλοφόρησε η πληροφορία πως αποστολέας ήταν το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, ενώ αργότερα οι Αρχές διαπίστωσαν πως το πακέτο- τρόμου εστάλη δήθεν από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αντιπρόεδρος της Νέας […]

adwnis-georgiadis-570-1280x853__1_

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για το πακέτο- βόμβα που εστάλη χθες στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, με αποδέκτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αρχικά κυκλοφόρησε η πληροφορία πως αποστολέας ήταν το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, ενώ αργότερα οι Αρχές διαπίστωσαν πως το πακέτο- τρόμου εστάλη δήθεν από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στην Bild για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση.

“Δυστυχώς είναι αλήθεια. Αυτή είναι η διεύθυνσή μου. Ο ή οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομά μου κατά πάσα πιθανότητα γιατί στην Ελλάδα θεωρούμαι φίλος της Γερμανίας και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε”, είπε χαρακτηριστικά.

Η γερμανική Bild γράφει πως “η βόμβα προοριζόταν για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε”, ενώ συμπληρώνει πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Στο δέμα υπήρχε όχι μόνο το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ, αλλά και η διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις