Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Bodegraven: Έβαλαν φανάρια… στο έδαφος για τους εθισμένους με το κινητό! (pics-vid)
PLUS

Bodegraven: Έβαλαν φανάρια… στο έδαφος για τους εθισμένους με το κινητό! (pics-vid)

Η αφοσίωση στο κινητό έχει γίνει πολλές φορές επικίνδυνη, με τους ανθρώπους να πέφτουν κάτω, να χτυπούν σε κολώνες ή να κινδυνεύουν να σκοτωθούν. Αυτή την τρέλα με το κινητό και το διαδίκτυο, εκμεταλλεύτηκε η εταιρία HIG Traffic Systems που σκέφτηκε έναν απίστευτο- ίσως και κωμικοτραγικό τρόπο- για να μην κινδυνεύουν οι άνθρωποι όταν περπατούν […]

C4x0MFsWAAMAEAN

Η αφοσίωση στο κινητό έχει γίνει πολλές φορές επικίνδυνη, με τους ανθρώπους να πέφτουν κάτω, να χτυπούν σε κολώνες ή να κινδυνεύουν να σκοτωθούν.

Αυτή την τρέλα με το κινητό και το διαδίκτυο, εκμεταλλεύτηκε η εταιρία HIG Traffic Systems που σκέφτηκε έναν απίστευτο- ίσως και κωμικοτραγικό τρόπο- για να μην κινδυνεύουν οι άνθρωποι όταν περπατούν στον δρόμο κοιτώντας το κινητό.

Έβαλε φανάρια στο έδαφος!

fana2

Στο Bodegraven της Ολλανδίας, όπου έκανε η εταιρία την αρχή, θα βρει κανεις led ταινίες στο δρόμο και σε διαβάσεις πεζών που βοηθούν τους εθισμένους με τα κινητά.

Το πράσινο χρώμα είναι για να περνούν και το κόκκινο για να σταματούν.

Όσο απίστευτο κι αν είναι, η εταιρία έκανε την πιο έξυπνη κίνηση, στηριζόμενη στην ανοησία των ανθρώπων που περνούν τους δρόμους κοιτώντας το κινητό και όχι τα φανάρια. Μάλιστα το σχέδιο θα εφαρμοστεί και σε άλλες πόλεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις