Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσαβούσογλου: Αν δεν ζητήσει συγγνώμη η Ολλανδία, θα τιμωρηθεί με τους σκληρότερους τρόπους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσαβούσογλου: Αν δεν ζητήσει συγγνώμη η Ολλανδία, θα τιμωρηθεί με τους σκληρότερους τρόπους

Ενώ η διπλωματική κρίση ανάμεσα σε Τουρκία και Ολλανδία φουντώνει, με την Ευρώπη ν έχει στραμμένο το βλέμμα της στον ψυχρό πόλεμο που προκαλεί γενικότερη αναταραχή, ο Τσαβούσογλου τραβάει το σχοινί. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, μίλησε σε δημοσιογράφους λίγο πριν από δημόσια εμφάνιση του βορειοανατολική πόλη της Γαλλίας Μετς, και κάλεσε την Ολλανδία να […]

meblout-tsabousoglou

Ενώ η διπλωματική κρίση ανάμεσα σε Τουρκία και Ολλανδία φουντώνει, με την Ευρώπη ν έχει στραμμένο το βλέμμα της στον ψυχρό πόλεμο που προκαλεί γενικότερη αναταραχή, ο Τσαβούσογλου τραβάει το σχοινί.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, μίλησε σε δημοσιογράφους λίγο πριν από δημόσια εμφάνιση του βορειοανατολική πόλη της Γαλλίας Μετς, και κάλεσε την Ολλανδία να ζητήσει συγγνώμη.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως ισχυρίστηκε, η Άγκυρα θα συνεχίσει τα αντίποινα «με τους σκληρότερους τρόπους».

Όλα αυτά, λίγο μετά την απαγόρευση από τις ολλανδικές Αρχές να προσγειωθεί στο Ρότερνταμ το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Τσαβούσογλου και την απέλαση της Τουρκάλας υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ τόνισε μάλιστα ότι η Άγκυρα αναμένει την αντίδραση της Ευρώπης και κατά πόσο αυτή θα επικρίνει τη «φασιστική ενέργεια» της Ολλανδίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις