Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοτώθηκε 41χρονος αντιεισαγγελέας της Χαλκιδικής: Παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκοτώθηκε 41χρονος αντιεισαγγελέας της Χαλκιδικής: Παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του

Κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος 41χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του. Ο 41χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό ήταν αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών και υπηρετούσε στο Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, στάθμευσε χθες το αυτοκίνητό του σε υπόγειο χώρο, στη Θεσσαλονίκη και πήγε πίσω από το όχημα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το […]

Τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τραυματία από  το Κ/Ζ Louis Olympia, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, στο Λιμάνι της Ρόδου  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο η άσκηση ετοιμότητας σε κρουαζιερόπλοιο «Δωριέας 2014», παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη . Η συγκεκριμένη άσκηση αφορά την αντιμετώπιση κρίσης εντός κρουαζιερόπλοιου και το σενάριο της περιελάμβανε την εκδήλωση περιστατικού πυρκαγιάς σε Κ/Ζ πλοίο, λόγω πιθανής τρομοκρατικής ενέργειας, με πρόκληση σημαντικού αριθμού τραυματιών, εκκένωση πλοίου, επέμβαση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη και συνδρομή Ε/Π Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας με διασώστες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προκειμένου να παραλάβουν τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ από το πλοίο. Στην άσκηση συμμετείχαν εκτός από το Λιμενικό Σώμα, η Πολεμική Αεροπορία, η Αστυνομία της Ρόδου , η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και ο Ερυθρός Σταυρός Ρόδου ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΡΟΔΙΑΚΗ/STR

Κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος 41χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του.

Ο 41χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό ήταν αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών και υπηρετούσε στο Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, στάθμευσε χθες το αυτοκίνητό του σε υπόγειο χώρο, στη Θεσσαλονίκη και πήγε πίσω από το όχημα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο κινήθηκε και τον παρέσυρε.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με πολλαπλές κακώσεις στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου στις τέσσερις τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις