Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα πλούτη δεν κάνουν τον κύριο: Η άθλια ανάρτηση του “βασιλιά του Instagram” για την αξία της γυναίκας (photo)
LIFESTYLE

Τα πλούτη δεν κάνουν τον κύριο: Η άθλια ανάρτηση του “βασιλιά του Instagram” για την αξία της γυναίκας (photo)

Ζει για να προκαλεί ο εκατομμυριούχος Dan Bilzerian, γνωστός και ως «Βασιλιάς του Instagram», που ποζάρει με χρήματα, γυμνές και όπλα, ενώ έχει χιλιάδες πιστούς ακόλουθους που τον λατρεύουν. Ο «τραγικός» πλέον playboy επέλεξε τη γιορτή της γυναίκας για να δείξει ότι δεν τις υπολογίζει καθόλου και τις θεωρεί αντικείμενα που εξυπηρετούν ανάγκες των αντρών. […]

dan-blizerian

Ζει για να προκαλεί ο εκατομμυριούχος Dan Bilzerian, γνωστός και ως «Βασιλιάς του Instagram», που ποζάρει με χρήματα, γυμνές και όπλα, ενώ έχει χιλιάδες πιστούς ακόλουθους που τον λατρεύουν.

Ο «τραγικός» πλέον playboy επέλεξε τη γιορτή της γυναίκας για να δείξει ότι δεν τις υπολογίζει καθόλου και τις θεωρεί αντικείμενα που εξυπηρετούν ανάγκες των αντρών.

dan-bilzerian-launches-presidential-bid-with-nsfw-video-08

Η φωτογραφία που τον δείχνει σε ένα τζακούζι με τέσσερις ημίγυμνες και μία πέμπτη που χρησιμεύει ως τραπέζι, εξόργισε πολλούς που έσπευσαν να του μιλήσουν με τα χειρότερα λόγια.

bilzerian

«Σήμερα είναι η Μέρα της Γυναίκας. Να είστε ευγνώμονες, χρησιμεύουν σε τόσα πολλά πράγματα», έγραψε ο εξοργιστικός Bilzerian, κάνοντας απλά να νιώθουμε αποστροφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις