Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση με τσεκούρι στο Ντίσελντορφ: Επτά τραυματίες, πολύ σοβαρά οι τρεις (pics- vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με τσεκούρι στο Ντίσελντορφ: Επτά τραυματίες, πολύ σοβαρά οι τρεις (pics- vid)

Εφτά άτομα τραυματίστηκαν, όταν άντρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με τσεκούρι στον κόσμο, σε σταθμό τρένου, στο Ντίσελντορφ. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ και οι Αρχές απαγόρευσαν τη στάση στον συγκεκριμένο σταθμό, ενώ οι συρμοί κυκλοφόρησαν κανονικά. Ο δράστης έφυγε όμως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγο αργότερα συνέλαβε τον άντρα, ο […]

ImageHandler

Εφτά άτομα τραυματίστηκαν, όταν άντρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με τσεκούρι στον κόσμο, σε σταθμό τρένου, στο Ντίσελντορφ.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ και οι Αρχές απαγόρευσαν τη στάση στον συγκεκριμένο σταθμό, ενώ οι συρμοί κυκλοφόρησαν κανονικά.

DUSSELDORF(1)

Ο δράστης έφυγε όμως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγο αργότερα συνέλαβε τον άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

dusse1

Όπως προέκυψε, ο 36χρονος άνδρας από την πρώην Γιουγκοσλαβία που κατοικεί στο Βούπερταλ, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

“Προφανώς ο ύποπτος έχει ψυχικά προβλήματα”, είπε η αστυνομία στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, ενώ συμπλήρωσε πως τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις