Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

του Γιάννη Ντσούνου Της διαμαρτυρίας το κιγκλίδωμα Οι αγρότες διαμαρτύρονται, οι εφοριακοί διαμαρτύρονται, οι συμβασιούχοι διαμαρτύρονται, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλοι διαμαρτύρονται. Και οι υπουργοί πανηγυρίζουν. Είναι τόσο δύσκολο να βρείτε ποιος έχει το λάθος; Περί εφάπαξ Πολλές χιλιάδες συνταξιούχων αναμένουν περισσότερο από δύο χρόνια για να πάρουν τα εφάπαξ […]

4071264

του Γιάννη Ντσούνου

Της διαμαρτυρίας το κιγκλίδωμα

Οι αγρότες διαμαρτύρονται, οι εφοριακοί διαμαρτύρονται, οι συμβασιούχοι διαμαρτύρονται, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλοι διαμαρτύρονται. Και οι υπουργοί πανηγυρίζουν. Είναι τόσο δύσκολο να βρείτε ποιος έχει το λάθος;

Περί εφάπαξ

Πολλές χιλιάδες συνταξιούχων αναμένουν περισσότερο από δύο χρόνια για να πάρουν τα εφάπαξ τους. Αλλά βλέπετε αυτοί θα πάρουν μάξιμουμ 30.000 ευρώ, ενώ οι άλλοι, οι διοικητές υπηρεσιών και φορέων, που θα πάρουν 250.000 ευρώ εφάπαξ, δρομολογούν ήδη και την είσπραξή του.

Χαρακτηρισμός

Ο χαρακτηρισμός προέρχεται από τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, που σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι μια παρέα χαρτοκλεφτών που μπλοφάρουν συνεχώς. Η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτηρισμός είναι πρωτότυπος.

Εθνική η Φώφη

Η Φώφη Γεννηματά συμμετείχε στην κόντρα Μητσοτάκη-Τσίπρα για το Champions League και έγραψε ότι εκείνη στηρίζει την εθνική Ελλάδος. Τώρα το ερώτημα είναι αν η χώρα και οι πολίτες της είναι μαζί σας. Και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται έως τώρα, δημοσκοπικά τουλάχιστον .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις