Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο νέος είναι “ωραίος” αλλά ο παλιός… έκανε σεξ: Θλιβερή η σεξουαλική ζωή της νέας γενιάς
PLUS

Ο νέος είναι “ωραίος” αλλά ο παλιός… έκανε σεξ: Θλιβερή η σεξουαλική ζωή της νέας γενιάς

Θλιβερά είναι τα αποτελέσματα της νέας έρευνας σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των νέων ανθρώπων που αφορά στη ζωή Αμερικάνων. Η μελέτη δείχνει πως τα νέα ζευγάρια κάνουν πολύ λιγότερο σεξ από τις προηγούμενες γενιές. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα ή συζούν έκαναν κατά 16 φορές λιγότερο σεξ τον χρόνο από το 2010 έως […]

o-KISS-facebook

Θλιβερά είναι τα αποτελέσματα της νέας έρευνας σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των νέων ανθρώπων που αφορά στη ζωή Αμερικάνων.

Η μελέτη δείχνει πως τα νέα ζευγάρια κάνουν πολύ λιγότερο σεξ από τις προηγούμενες γενιές. Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα ή συζούν έκαναν κατά 16 φορές λιγότερο σεξ τον χρόνο από το 2010 έως το 2014, συγκριτικά με τα αποτελέσματα που της έρευνας τα έτη 2000-2004.

Τα στοιχεία προέκυψαν από 26.000 Αμερικανός από το 19982 και μετά, με τους οποίους οι επιστήμονες είχαν επαφή. Το 1990, τα παντρεμένα ζευγάρια απολάμβαναν πολύ περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή, κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Αυτοί που κάνουν πολύ σεξ είναι οι ανύπαντροι.

giati-i-genia-ton-millennials-kanei-ligotero-seks

Το ακόμα πιο δραματικό στοιχείο, είναι πως οι νέοι άνθρωποι κάνουν σε γενικές γραμμές λίγο σεξ, ενώ έχουν πολύ λιγότερους σεξουαλικούς συντρόφους από όσους είχαν οι παλιότερες γενιές. Αυτό δεν συμβαίνει από επιλογή, αλλά γιατί δυσκολεύονται να γνωρίζουν άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές από το «General Social Survey», οι Αμερικανοί ό.τι κάνουν το κάνουν γύρω στην ηλικία των 25, μέχρι που αρχίζει πάλι η «πτώση».

Αυτό που σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι πως από τους νέους, όσοι κάνουν περισσότερο σεξ, είναι αυτοί που εργάζονται και πολύ σκληρά.

Η μελέτη, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Archives of Sexual Behaviour».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις