Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέμυ Ζούνη: Ζητώ συγγνώμη για τις ψεύτικες φωτογραφίες με τον βραβευμένο σκηνοθέτη
ΕΛΛΑΔΑ

Πέμυ Ζούνη: Ζητώ συγγνώμη για τις ψεύτικες φωτογραφίες με τον βραβευμένο σκηνοθέτη

Θεωρώντας πως η υπόθεση με τις ψεύτικες φωτογραφίες είναι ένα τεράστιο πλήγμα που θα χρεωθεί, η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, δημοσίευσε επιστολή με συγγνώμη, από το Ίδρυμα Κακογιάννης, τους συντελεστές της παράστασης και τους θεατές. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λι σκηνοθέτησε την παράσταση «…Και Ιουλιέτα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Πέμυ Ζούνη και λίγο πριν […]

assets_LARGE_t_420_54977205

Θεωρώντας πως η υπόθεση με τις ψεύτικες φωτογραφίες είναι ένα τεράστιο πλήγμα που θα χρεωθεί, η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, δημοσίευσε επιστολή με συγγνώμη, από το Ίδρυμα Κακογιάννης, τους συντελεστές της παράστασης και τους θεατές.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λι σκηνοθέτησε την παράσταση «…Και Ιουλιέτα» στην οποία πρωταγωνιστεί η Πέμυ Ζούνη και λίγο πριν την πρεμιέρα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους που αποδείχθηκαν προϊόν photoshop.

Η πρώτη αντίδραση όλων, ήταν η παραδοχή πως η σκηνοθεσία έγινε μέσω skype και πως όλοι γνώριζαν για τις ψεύτικες φωτογραφίες. Όμως η επιστολή της ηθοποιού, δείχνει πως η ίδια, δεν είχε ιδέα γι’ αυτό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει.

Ολόκληρη η επιστολή της Πέμυς Ζούνη: 

«Όταν έκανα τις ανακοινώσεις για τη συνεργασία μου με τον σκηνοθέτη Ανγκ Λη, όταν μιλούσα ανοιχτά σε συνεντεύξεις για τα συμβόλαια με το εξωτερικό, πίστευα βαθιά και ακλόνητα ότι όλα ήταν αλήθεια. Ανέλπιστο δώρο, αλλά και απόλυτη αλήθεια.

Συναίνεσα στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών, πιστεύοντας, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι είχαν αποσταλεί από τον σκηνοθέτη, η πραγματική άφιξη του οποίου, λίγες μόνο μέρες αργότερα, θα έκανε το λάθος μικρό κι ασήμαντο.

Ακόμα και μέχρι πριν από πολύ λίγες μέρες, ακόμα και μετά την απουσία του κ. Ανγκ Λη από τις πρόβες και την πρεμιέρα, πίστευα ότι οι εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις που λάμβανα ήταν δυσάρεστες, αλλά αληθινές.

Μόλις πριν από ελάχιστες μέρες άρχισε να αποκαλύπτεται η μεγάλη εξαπάτηση. Ήδη φυσικά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

mediadefaultimages170727bfbf8b37713c1ce1b11e8aa5c7_l

Τεράστια η πλάνη, τεράστια η ευθύνη μου, τεράστια κι η συγγνώμη μου:

Στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ που φιλοξένησε την παραγωγή της παράστασης και δεν είχε λόγους να με αμφισβητήσει.

Στους συντελεστές της παράστασης, που με εμπιστεύτηκαν.

Σε όλους αυτούς απέναντι στους οποίους αποδείχθηκα ανακόλουθη.

Δουλεύω στο θέατρο 35 χρόνια. Σοβαρά και έντιμα.

Δεν επικαλούμαι τον πρότερο έντιμο βίο μου.

Επικαλούμαι την κοινή λογική –που εγώ έχασα πρόσκαιρα,κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που θα δημοσιοποιηθούν από εμένα εν καιρώ- ότι δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να αυτοκαταστραφώ, χρησιμοποιώντας εν γνώσει μου έναν τόσο σημαντικό σκηνοθέτη,χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Είμαι βέβαιη, ότι όταν όλη η αλήθεια ξετυλιχθεί, θα χρεωθώ ένα μεγάλο πλήγμα στην ευθυκρισία μου. Αλλά –το πιο σημαντικό- θα διαψευσθεί κάθε υπόνοια δόλου και οποιαδήποτε ενεργή συμμετοχή μου σε αυτή την υπόθεση».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις