Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Έλενα Κουντουρά απαντά στον σάλο που ξέσπασε για την μαντίλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Έλενα Κουντουρά απαντά στον σάλο που ξέσπασε για την μαντίλα

  Αντιδράσεις ξέσπασαν πριν λίγο καιρό, με την επιλογή της υπουργού Τουρισμού να φορέσει τη μαντίλα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στη Σαουδική Αραβία, ως συνοδεία του Προκόπη Παυλόπουλου. Η Έλενα Κουντουρά, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξήγησε γιατί φόρεσε τη μουσουλμανική μαντίλα και την περιβολή. «Οφείλουμε να σεβόμαστε τα ήθη και τις […]

 ImageHandlerRXE1A45O

Αντιδράσεις ξέσπασαν πριν λίγο καιρό, με την επιλογή της υπουργού Τουρισμού να φορέσει τη μαντίλα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στη Σαουδική Αραβία, ως συνοδεία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Έλενα Κουντουρά, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και εξήγησε γιατί φόρεσε τη μουσουλμανική μαντίλα και την περιβολή.

«Οφείλουμε να σεβόμαστε τα ήθη και τις παραδόσεις των χωρών που επισκεπτόμαστε. Αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησαν καθόλου τα σχόλια που έγιναν. Εγώ οφείλω να σέβομαι την ιστορία τον πολιτισμό και τις παραδόσεις στις χώρες που επισκέπτομαι και με φιλοξενούν για να βοηθήσω τη χώρα μου στον τουριστικό τομέα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις