Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο: Πρόσφυγας έκρυψε στη βαλίτσα τον 23χρονο γιο της για να έρθουν στον Πειραιά (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Πρόσφυγας έκρυψε στη βαλίτσα τον 23χρονο γιο της για να έρθουν στον Πειραιά (photos)

Μια παράξενη ιδέα είχε η 41χρονη πρόσφυγας από τη Συρία, για να μεταφέρει στην Αθήνα τον γιο της που δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά. Η μητέρα που είχε το τρίπτυχο δελτίο και μπορούσε να φύγει από τη Μυτιλήνη, επιβιβάσθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πλοίο «Αριάδνη» με προορισμό τον Πειραιά, όμως ήθελε μαζί […]

ImageHandler

Μια παράξενη ιδέα είχε η 41χρονη πρόσφυγας από τη Συρία, για να μεταφέρει στην Αθήνα τον γιο της που δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά.

Η μητέρα που είχε το τρίπτυχο δελτίο και μπορούσε να φύγει από τη Μυτιλήνη, επιβιβάσθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πλοίο «Αριάδνη» με προορισμό τον Πειραιά, όμως ήθελε μαζί της και τους δύο γιους της.

metanastis2

Ο 24χρονος κουβαλούσε τη βαλίτσα της, όταν όμως οι άντρες του Λιμενικού την άνοιξαν για τον σχετικό έλεγχο, είδαν μέσα τον δεύτερο 23χρονο γιο της.

Και οι τρεις συνελήφθησαν.

metanastis1

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Λιμενικό Σώμα έρχεται αντιμέτωπο με τις πιο απίθανες ιδέες των προσφύγων προκειμένου να φύγουν από τη Μυτιλήνη. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να κρύβονται σε φορτηγά και αυτοκίνητα, ενώ το Σάββατο ένας μετανάστης επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο από τον κάβο με τον οποίο ήταν δεμένο στο λιμάνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις