Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Σώσε με Κώστα, σώσε με”: Σπαράζουν τα λόγια της 38χρονης την ώρα που καιγόταν μπροστά στα παιδιά της (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σώσε με Κώστα, σώσε με”: Σπαράζουν τα λόγια της 38χρονης την ώρα που καιγόταν μπροστά στα παιδιά της (pics)

Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Αμαλιάδα τον τραγικό θάνατο που βρήκε η Ασπασία Μπροτζάκη στην Πατρών- Πύργου τη νύχτα της περασμένης Κυριακής. Ο σύζυγος της έχασε τον έλεγχο της νταλίκας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ξεσπάσει αμέσως πυρκαγιά. Γρήγορα ο Κώστας Ανδριόπουλος έβγαλε έξω τα δύο μικρά παιδιά, ηλικίας πέντε και εφτά ετών και […]

ImageHandler10I78ED5

Δεν μπορούν να πιστέψουν στην Αμαλιάδα τον τραγικό θάνατο που βρήκε η Ασπασία Μπροτζάκη στην Πατρών- Πύργου τη νύχτα της περασμένης Κυριακής.

Ο σύζυγος της έχασε τον έλεγχο της νταλίκας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ξεσπάσει αμέσως πυρκαγιά.

Γρήγορα ο Κώστας Ανδριόπουλος έβγαλε έξω τα δύο μικρά παιδιά, ηλικίας πέντε και εφτά ετών και προσπάθησε να βγάλει και την 38χρονη που είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο όχημα.

lapa

Τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, προκαλούν σπαραγμό. Η γυναίκα τον παρακαλούσε να τη σώσει με τα χέρια του που ήταν γεμάτα αίματα κι εκείνος χωρίς σκέψη μπαινόβγαινε στο φλεγόμενο όχημα. «Σώσε με Κώστα, σώσε με», φώναζε η άτυχη μητέρα που καιγόταν μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων παιδιών της.

Οδηγοί που σταμάτησαν τον απέτρεψαν από το να συνεχίσει τις προσπάθειες. «Έχεις και παιδιά. Θα καείς», του έλεγαν.

Ο Κώστας Ανδριόπουλος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ενώ τα δυο μικρά παιδιά έχουν μεταφερθεί στη γιαγιά.

Την Πέμπτη, είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ασπασία…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις