Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

27

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νίκος Τόσκας: “Δεν υπάρχουν χρήματα για ραντάρ στις εθνικές”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Τόσκας: “Δεν υπάρχουν χρήματα για ραντάρ στις εθνικές”

Δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να τοποθετηθούν ραντάρ στις Εθνικές Οδούς, είπε ανοιχτά ο Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στον RealFm. «Τα ραντάρ δεν λείπουν από τις εθνικές οδού τώρα, λείπουν αρκετά χρόνια. Εδώ υπάρχει πράγματι πρόβλημα και μπορώ να σας το προσδιορίσω. Το 2010 όταν επίκειτο η ιδιωτικοποίηση των εθνικών οδών τα ραντάρ, αντί […]

sdoe1-thumb-large

Δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για να τοποθετηθούν ραντάρ στις Εθνικές Οδούς, είπε ανοιχτά ο Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στον RealFm.

«Τα ραντάρ δεν λείπουν από τις εθνικές οδού τώρα, λείπουν αρκετά χρόνια. Εδώ υπάρχει πράγματι πρόβλημα και μπορώ να σας το προσδιορίσω. Το 2010 όταν επίκειτο η ιδιωτικοποίηση των εθνικών οδών τα ραντάρ, αντί να μπουν, όπως είχε προγραμματιστεί, στις εθνικές οδούς μπήκαν σε επαρχιακούς δρόμους», ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Υπάρχει πράγματι πρόβλημα γιατί υπάρχουν οι κάμερες επιτήρησης των εθνικών οδών, αλλά τα ραντάρ ελέγχου ταχύτητας είναι μόνο τα φορητά ραντάρ που έχει η τροχαία στους διάφορους ελέγχους».

«Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια. Και εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει για το θέμα των σταθερών ραντάρ. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ραντάρ, υπάρχουν τα φορητά ραντάρ. Μακάρι να υπήρχαν τα σταθερά σε κάθε γέφυρα, όπως υπάρχουν στο εξωτερικό και να γίνεται συστηματικός έλεγχος». «Από ό,τι με πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, αυτός που έβαλε το πανό μέσα έχει ταυτοποιηθεί και μόλις δοθεί εντολή από την εισαγγελία θα προχωρήσουν στις περαιτέρω ενέργειες», είπε ο κ. Τόσκας, αναφερόμενος στο υβριστικό πανό εναντίον του Σαββίδη στον αγώνα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν απαράδεκτή η ενέργεια, γιατί κάποτε στα γήπεδα θα πρέπει να επικρατήσει άλλη αντίληψη, να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς φόβο και χωρίς να υπάρχουν τέτοιες ενέργειες».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις